"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Άρρωστη και σκελετωμένη σκυλίτσα έτρωγε λάσπη για να επιβιώσει

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έξω από την πόλη των Τρικάλων τριγυρνούσε για καιρό το θηλυκό σκελετωμένο σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το ζώο από την πείνα του όταν το πρωτοείδαν στις αρχές Δεκεμβρίου οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Άργος» έτρωγε λάσπες για να επιβιώσει.

Τελικά χάρη στο ενδιαφέρον των λιγοστών φιλόζωων της περιοχής το ζώο μεταφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή στην κτηνίατρο Μαριάννα Τάλλαρου, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr μέλος του συλλόγου, και αμέσως ξεκίνησε θεραπεία.

Το ζώο πριν και τώρα.

TrikalaSkeletomeni1Οι εξετάσεις της σκυλίτσας – που είναι νεαρής ηλικίας – έδειξαν ότι πάσχει εκτός από την ασιτία και από λεϊσμανίωση και από ερλιχίωση. Το ζώο χάρη στις χορηγίες δύο γυναικών ξεκίνησε αγωγή και τρέφεται με ειδική τροφή για να συνέλθει.

Στο κτηνιατρείο.

TrikalaSkeletomeni2Όμως δεν έχει βρεθεί κανείς για να το φιλοξενήσει σε έναν κατάλληλο χώρο γι’ αυτό και οι εθελοντές το έχουν βάλει προσωρινά σε μια αποθήκη ελπίζοντας ότι δεν θα εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του οικήματος ζητώντας την εκδίωξη του από εκεί.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε με τη φιλοξενία ή την υιοθεσία αυτού του πλάσματος που υπέφερε πολύ αλλά σύντομα θα γίνει ένα φυσιολογικό σκυλί καλέστε στο τηλέφωνο: 6973578232.

Πηγή: www.zoosos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης