"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Έλεος πια ανοίξτε κι άλλα εμβολιαστικά κέντρα στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού και κατ’επέκταση η κυβέρνηση πρέπει να αναθεωρήσει το πρόγραμμά της διότι είναι απαράδεκτο άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες να μετακινούνται 90 χιλιόμετρα μακριά από τα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στα Γρεβενά (μιάμιση ώρα δρόμος με στροφές) για να κάνουν το εμβόλιο και μάλιστα δύο φορές μέσα σε ένα μήνα.

Δικό μου άτομο που ανήκει σε αυτή την ομάδα (όπως και εγώ εξάλλου που περιμένω τη σειρά μου) πρέπει να κάνει συνολικά 90+90=180 και άλλα τόσα μετά από τρεις βδομάδες δηλαδή 360 χιλιόμετρα για να εμβολιαστεί.

Έλεος πια ανοίξτε κι άλλα εμβολιαστικά κέντρα αφού όπως λέτε στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα δεν υπάρχουν καθόλου ελεύθερα ραντεβού για το εμβόλιο της pfizer και της moderna.

Τέλης Κερασοβίτης

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατά τη γνώμη μου, προϋπόθεσεις της Δημοκρατίας σχετικά με μια ιατρική πράξη είναι η Συναίνεση και η Ενημέρωση.

    Ως εκ τούτου, διαβάζω από την επίσημη ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) που υπάρχει στο Διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, σχετικά με την Άδεια Κυκλοφορίας ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ που πήρε χρονολογικά πρώτα ένα συγκεκριμένο εμβόλιο εταιρείας , ότι υπάρχει ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ σχετικά με κρίσιμα ζητήματα όπως:
    1) Η δράση του σε άτομα που έχουν ήδη προσβληθεί από covid-19 (όχι σχετικά με πρόσθετες ανεπιθύμητες ενέργειες , όπως αναφέρεται)
    2) Αν μπορεί αυτό το εμβόλιο να μειώσει τη μετάδοση του ιού από το ένα άτομο στο άλλο
    3) Πόσο διαρκεί η προστασία μετά τον εμβολιασμό.

    Ανάλογη αβεβαιότητα για τα παραπάνω ζητήματα διαβάζω στην Ιστοσελίδα του EMA ότι ισχύει και στην δεύτερη κατα χρονολογική σειρά Άδεια Κυκλοφορίας Υπό Όρους εμβολίου άλλης εταιρείας

    Ευχαριστώ για τον χώρο

  2. Υπάρχουν ραντεβού διαθέσιμα , για το εμβόλιο της ASTRA-ZENECA. Οποιος θέλει επιλογή άλλου εμβολίου, λογικό είναι να πρέπει να κάνει ταξίδι… Δεν είναι θέμα Αριθμού Κέντρων, αλλά ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης