"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Έμπρακτη βοήθεια στη «ΦΛΟΓΑ» από παιδιά και εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων έδωσαν σήμερα το χέρι τους σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Σε παιδιά και γονείς που τους «χτύπησε ο κεραυνός» και παλεύουν για τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους…

Στο Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ» παρέδωσαν σήμερα οι μαθητές της Γ’ τάξης του 3ου γυμνασίου Τρικάλων τα χρήματα, που συγκέντρωσαν από το πάρτι που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Αντιπροσωπεία του δεκαπενταμελούς συμβουλίου με την υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Πόπη Μαγαλιού μετέβησαν σήμερα στα γραφεία της «ΦΛΟΓΑΣ» στα Τρίκαλα, παρέδωσαν τα χρήματα και εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν αυτά τα χρήματα να μην δοθούν για εκδρομή αλλά να δοθούν σε παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους, σε γονείς που νιώθουν εγκλωβισμένοι στην αγωνία και τον πόνο.

Τα μέλη της «ΦΛΟΓΑΣ» εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και τη βαθιά τους συγκίνηση για μία πράξη που δείχνει την έμπρακτη αλληλεγγύη και φιλανθρωπία από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης