"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Ένας ονειρικός γάμος στις παρυφές των Μετεώρων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την εκλεκτή της καρδιάς του Σπυριδούλα Τάσιου παντρεύτηκε ο Δημήτρης Λιαχόπουλος το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο ιστορικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καλαμπάκα παρουσία συγγενών και φίλων, που αγκάλιασαν και πλημμύρισαν ευχές το ζευγάρι.
Ήταν ένας ονειρικός γάμος γεμάτος φρεσκάδα και προσεγμένα όλα στην λεπτομέρεια. Ο γαμπρός έλαμπε από ευτυχία και αδημονούσε να παραλάβει τη νύφη ενώ η νύφη με το πανέμορφο και ρομαντικό νυφικό της, που επιμελήθηκε η μοναδική Σόφη Μαύρου -Τζιουβάρα, έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τα αδέρφια της και έτσι παρουσία γονέων, συγγενών και φίλων ο Δημήτρης και η Σπυριδούλα «…έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν…»
Το ζευγάρι ένωσε με τα ιερά δεσμά του γάμου ο ξάδερφος του γαμπρού Δημήτρης Λιαχόπουλος.
Τους ευχόμαστε να είναι πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και η κοινή ζωή τους να είναι τόσο γλυκιά όσο και η υπέροχη γαμήλια τούρτα τους, που επιμελήθηκε το Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο «Βαβίτσας» .

MAYROYGAMOSTASIOY1MAYROYGAMOSTASIOY3MAYROYGAMOSTASIOY4MAYROYGAMOSTASIOY5MAYROYGAMOSTASIOY6MAYROYGAMOSTASIOY7MAYROYGAMOSTASIOY8MAYROYGAMOSTASIOY9MAYROYGAMOSTASIOY10MAYROYGAMOSTASIOY11MAYROYGAMOSTASIOY12

Δείτε επίσης