"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Έξαλλος ο κλάδος της εστίασης κάνει λόγο για επιστρεπτέα κοροϊδία…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο κλάδος της εστίασης και Ο ΣΙΚΑΕΛ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για “επιστρεπτέα κοροϊδία”. Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση των ποσών της Επιστρεπτέας 5, µόνο ως κοροϊδία µπορεί να εκληφθεί από τον κλάδο της εστίασης που παραµένει κλειστός για 3ο συνεχόµενο µήνα (6 συνολικά), χωρίς να ασχολείται κανείς µαζί του σοβαρά και άνευ σχεδιασµού διάσωσης.

Τα ποσά των 1.000€, 2000€, 4000€ σε επιχειρήσεις που είναι κλειστές µε κρατική εντολή είναι ελεηµοσύνη και ασέβεια για τον κλάδο και τα εξαρτώµενα µέλη του.

Πίσω από τις χιλιάδες επιχειρήσεις υπάρχουν οικογένειες που πρέπει να ζήσουν και για άλλη µια φορά δεν υπάρχουν σε κανένα πλάνο αφού αποκλείστηκαν και πήραν µηδενική ενίσχυση.

Σταµατήστε τα Ευχολόγια και τις Βαρύγδουπες δηλώσεις ότι όλοι πλήττονται. ΔΕΝ πλήττονται όλοι το ίδιο και απλά παραµένετε άτολµοι κλείνοντας το µάτι συντεχνιακά και ψηφοθηρικά.

Ενώ εδώ και Δέκα (10) µήνες ο κλάδος καταστρέφεται, εσείς περηφανεύεστε για την επιτυχία εικονικών αριθµών, δεν βλέπετε το τσουνάµι των χιλιάδων απολύσεων και αγνοείτε την αδυναµία πληρωµής των υποχρεώσεων που µας οδηγούν οι δικές σας επιλογές.

Η Κυβέρνηση µαζί µε τους βουλευτές της καθώς και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, από την πρώτη στιγµή της πανδηµίας ζήτησαν να βάλουµε όλοι πλάτη και ο κλάδος έβαλε. Άλλο όµως πλάτη για την διασφάλιση της δηµόσιας υγείας και άλλο αφανισµός και εξόντωση που µε µαθηµατική ακρίβεια µας οδηγείτε. Η εστίαση παραµένει αόρατη για εσάς και δείχνετε ότι έχετε πλήρη άγνοια για το τι συµβαίνει στην πραγµατική οικονοµία και διασύρετε τον κλάδο.

Ήρθε η ώρα να µετρήσουµε εµείς και εσείς το Πολιτικό Κόστος. Είναι υπόσχεση στις οικογένειες µας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης