"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

Έπαιξαν για καλό σκοπό παλαίμαχοι ΑΟΤ και ΑΕΚ

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala – Οι παλαίμαχοι του ΑΟΤ και της ΑΕΚ αγωνίστηκαν το μεσημέρι στο στάδιο για καλό σκοπό αφού τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για τους σκοπούς του συλλόγου ΑΜΕΑ «Αρωγή».

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Θωμάς Μαύρος ο οποίος και υπέγραψε βιβλία της αυτοβιογραφίας του με τον τίτλο «Ποιός, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός» και γνώρισε την αποθέωση απο τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.\

Με την οποία αγωνίστηκαν μερικά γνωστά ονόματα του παρελθόντος όπως οι Σεραφείδης, Αρδίζογλου, Γεωργιάδης, Μαυροδήμος, ο δικός μας Βαγγέλης Παραπραστανίτης αλλά και ο Ιβάν Ρούσεφ που έχει παίξει και στα Τρίκαλα.

Με τον ΑΟΤ αγωνίστηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης ο πατέρας του οποίου είχε αγωνιστεί παλιότερα στα Τρίκαλα.

Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε 3-0 υπέρ της ΑΕΚ με τον Λάμπρο Γεωργιάδη να σημειώνει δύο γκολ και τον Χουλιάρα ένα.

ΑΟ Τρίκαλα: Ζαφείρης, Βαγενάς, Πρεκατές, Μιχαήλ, Μπακάλης, Πάτρας, Λαγάρας, Ζαβλανός, Πιάζας, Καλαντζής, Θεοδοσιάδης.

Έπαιξαν και οι Καραγκούνης, Κουτσάγιας, Χατζής, Τσιαφίτσας, Ζήκος, Καραφώτης, Τσικρικάς, Μπουλούτσος, Μακρής, Κολώνας, Γκολίτος, Δημητρίου.

ΑΕΚ: Σεραφείδης, Ζαχαριάδης, Αρδίζογλου, Μαυροδήμος, Μουρίκης, Ρούσεφ, Δαδίτσος, Παραπραστανίτης, Κακούσιος, Γεωργιάδης, Χουλιάρας.

Έπαιξαν και οι Παπαθεοδώρου, Σεβαστόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης