"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Έπαιξε με την φωτιά και έχασε!!! Απώλεσε το τρίποντο στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala : Ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι ανελέητος. Όταν δεν σκοράρεις και δεν καθαρίζεις ένα παιχνίδι την πατάς όπως έγινε το απογευμα με τον Ολυμπιακό  Βόλου που ισοφάρισε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γραικό το γκολ του Πελάεθ που είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον ΑΟΤ.

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν γκολ εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου και έβαλαν τις βάσεις για το τρίποντο στο Θεσσαλικό ντέρμπι.

Και ενώ όλα έδειχναν να πάνε καλά, μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Πελάεθ στο 23’ δεν κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις για την νίκη σημειώνοντας ένα δεύτερο γκολ.

Στην επανάληψη ο Γράφας έπαιξε με διπλή ζώνη άμυνας και με κινητήριο μοχλό τον Κουτσιανικούλη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα παράλληλα έχασαν το κέντρο και έτσι μέχρι το τέλος έπαιξαν με την φωτιά καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να μην έκανε τις τεράστιες ευκαιρίες αλλά ήταν απειλητικός και θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να κάνει την ζημιά.

Την έκανε την ζημιά τελικά στις καθυστερήσεις με τον Γραικό να ισοφαρίζει σε 1-1 και να απογοητεύει τους Τρικαλινούς φιλάθλους που έφυγαν με κατεβασμένα τα κεφάλια από το γήπεδο.

Τα Τρίκαλα πάντως είχαν μία ευκαιρία ακόμη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσίπρα που δεν δόθηκε.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) με βοηθούς τους κ.κ. Σκορδίλη (Κέρκυρας), Κακαφώνη (Αχαϊας).

Κίτρινες κάρτες έδειξε στους Σανδραβέλη και Τεγούση του ΑΟ Τρίκαλα  και τον Μακρυωνίτη του Ολυμπιακού Βόλου

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Ντόσης, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Τσίπρας, Λώττας (61’ Άλεξιτς), Πελάεθ (86’ Παπαγεωργίου), Σταματής (77’ Γρηγορόπουλος)

Ολυμπιακός Βόλου: Μακρυωνίτης, Γραικός, Βοσνακίδης, Μπουτζίκος, Φαζός (44’ λ. τρ. Φαζός), Τσιάρας, Ράντι (46΄Ντούνης) , Στεφάνοβιτς (62’ Ρόκας), Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης