"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Έρχονται 42αρια στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέτριος καύσωνας μεγάλης διάρκειας ξεκινά στη Θεσσαλία αλλά και στις πεδινές περιοχές της χώρας. Σαραντάρια «χτυπάει» ο υδράργυρος από τα μέσα της βδομάδας με δροσιά να έρχεται την… επόμενη Κυριακή.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βουνά της Θεσσαλίας της Μακεδονίας και της Θράκης και θα σημειωθούν λίγες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βουνά της Χαλκιδικής και την Ροδόπη. Οι άνεμοι θα νέον βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας από 20°C έως 36°C και πιθανόν 37°C.
Θεσσαλία: προβλέπεται καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βουνά και η μικρή πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Προβλέπεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βουνά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο και τα ηπειρώτικα και βόρειοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας από 19°C έως 36°C και πιθανόν 37°C.
Θεσσαλία: προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βουνά το απόγευμα.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Προβλέπεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βουνά της Μακεδονίας και της Θράκης άνευ σημασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς στο Ιόνιο και τα ηπειρώτικα και βόρειοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας από 18°C έως 38°C και πιθανόν για λίγο 39 °C.
Θεσσαλία: προβλέπεται καλός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βουνά.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Προβλέπεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 5. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας από 20°C έως 38°C και πιθανόν 40°C σε ευπαθείς στη ζέστη περιοχές.
Θεσσαλία: προβλέπεται αίθριος καιρός.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Προβλέπεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας από 22°C έως 40°C και πιθανόν για λίγο και 41/42 °C.
Θεσσαλία: προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στον Όλυμπο.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Προβλέπεται καλός καιρός αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλία ,στη Μακεδονία και τη Θράκη και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες μπορέσει καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από τον το μεσημέρι και μετά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στα πελάγη ενώ στα νότια τμήματα αυτών πιθανόν να φτάσουμε και τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα με σταδιακή πτώση από βορρά προς νότο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21°C έως 37°C και πιθανόν 38°C στα δυτικά και βόρεια ενώ σε περιοχές της Θεσσαλίας της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου θα φτάσει τοπικά τους 40°C και πιθανόν για λίγο τους 41/42 °C.
Θεσσαλία: προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της περιφέρειας.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Στα ηπειρωτικά τμήματα νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες ενώ το πρωί και το βράδυ ο καιρός θα είναι καλός. Στα υπόλοιπα τμήματα και κυρίως σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα ο καιρός θα παραμείνει καλός με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους το απόγευμα μόνο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ στο Ιόνιο και βόρειοι βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από βορρά προς νότο θα κυμανθεί στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας από 19°C έως 33°C με 34°C στα ανατολικά και βόρεια ενώ στα δυτικά και νότια τμήματα θα αγγίξει τοπικά και τους 35°C με 36°C.
Θεσσαλία: προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα η αστάθεια θα δώσει τοπικές μπόρες και πιθανόν καταιγίδες ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Βασίλειος Πανάκογλου – Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης Mετεωρολόγος – Προγνώστης
e-meteolarissa.blogspot.com
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης