"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βάλλας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών, άφησε ο Λαρισαίος δημοσιογράφος Δημήτρης Βάλλας, μετά από γενναία μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Ο δημοσιογράφος εργαζόταν στην εφημερίδα «Ελευθερία», ενώ είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Χορταργιάς, έγραψε το πρωί της Τρίτης: “Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Βάλλας, μέλος μέχρι πρότινος του Δ.Σ. έφυγε από κοντά μας σήμερα. Δυστυχώς τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτό που νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων για τον εξαίρετο συνάδελφο μας.”

Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σχετικά με το θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα δήλωσε τα εξής: «Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Δημήτρης Βάλλας. Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Θεσσαλίας, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο του. Ο Δημήτρης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπειά του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία. Στην οικογένειά και τους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης