"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22 C
Trikala

Έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα από τα καλύτερα παιδιά του Τρικαλινού αθλητισμού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής  ένα από τα καλύτερα παιδιά του Τρικαλινού αθλητισμού. Ο χαμογελαστός Βασίλης Βαργιάμης. Ο αγαθός γίγαντας. Ο λάτρης των σπορ. Η ψυχή του ΣΟΑΤ μαζί με τον αχώριστο φίλο και κουμπάρο του Νίκο Παϊταρίδη.

Τι ειρωνεία. Ο Βασίλης προδόθηκε από την καρδιά του που τους χωρούσε όλους. Ακόμη και αυτούς που δεν του είχαν συμπεριφερθεί καλά. Ποτέ δεν τον άκουγες να κατηγορεί κάποιον άλλον. Πάντα πρόθυμος, πάντα χαμογελαστός να βοηθήσει  τόσο  στον σύλλογο αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Έφυγε από κοντά μας λίγες μέρες μετά την μεγαλύτερη χαρά που είχε πάρει στην ζωή του, όπως έλεγε, καθώς ο μονάκριβος του γιος, ο Γιώργος, είχε γράψει εξαιρετικά στις Πανελλήνιες εξετάσεις και θα ακολουθούσε τα χνάρια  του, σπουδάζοντας στο ΤΕΦΑΑ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ενώ ήταν καθ’οδόν για το νοσοκομείο μετά από παράπονα στους οικείους του για έντονους  πόνους στον θώρακα,  εξέπνευσε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή αφού ήταν ήδη αργά όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Βαργιάμης ήταν από τους κορυφαίους αθλητές βόλει που είχε αναδείξει η πόλη μας καθώς ήταν μέλος του ιστορικού ΓΣ Τρικάλων. Αργότερα είχε αγωνιστεί και στην Καρδίτσα, στην Α2.

Ήταν πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και μαζί με τον φίλο και κουμπάρο του Νίκο Παϊταρίδη δημιούργησαν τον ΣΟΑΤ τον οποίο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να τον καταστήσουν ως ένα από τα κορυφαία σωματεία Ταεκβοντο στην Ελλάδα αναδεικνύοντας πρωταθλητές που ξεπέρασαν και τα ελληνικά σύνορα,  με πρώτη και καλύτερη την Φανή Τζέλη.

Εργαζόταν ως Εξωτερικός Φρουρός Καταστημάτων Κράτησης και υπηρετούσε στις Φυλακές Τρικάλων. Ήταν πατέρας ενός γιού.

Όσο αφορά την μέρα και ώρα της κηδείας μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει κάτι ακόμη γνωστό αλλά πιθανότατα θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας.

Πηγη sportrikala

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης