"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Έχασε 1-3 από τον Λεβαδειακό ο ΑΟΤ στο στάδιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

– Με απίθανο τρόπο το πρώτο τέρμα των φιλοξενουμένων (αυτογκόλ, δείτε το βίντεο)
– Ο ΑΟ Τρίκαλα σε κακή μέρα έχασε μάλλον δίκαια από τον Λεβαδειακό
– “Ανώμαλη προσγείωση” για την ομάδα μας, φανέρωσε αδυναμίες ειδικά στην άμυνα, χρειάζεται προσοχή για την συνέχεια.

fatsimare.gr

Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον εξαιρετικό Λεβαδειακό με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα φανέρωσε αδυναμίες σε πολλές θέσεις, δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα στο κέντρο και ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη στην άμυνα, τόσο στο κέντρο όσο και στα πλάγια.

Ο Λεβαδειακός ήλεχγε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τα Τρίκαλα φάνηκαν μόνο στις αρχές της επανάληψης όταν και προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Προφανώς και έγιναν συνειρμοί με την προ ωρών προσγείωση του ελικοπτέρου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γήπεδο αλλά είναι φανερό ότι αυτό δεν έφταιγε. Τα Τρίκαλα ηταν σε κακή μέρα και ουδείς μπορεί να κατηγορήσει για αυτό μία ομάδα που έχει κάνει υπέρβαση μέχρι τώρα κόντρα σε ομάδα με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ.

Αυτογκόλ για όσκαρ!

Μετά από ένα πρώτο ημίωρο χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο ο Λεβαδειακός που είχε τον έλεγχο των κινήσεων επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του και αναζήτησε το γκολ.

Στο ημίωρο μετά απο κόρνερ του Βήχου ο Νίκας γύρισε την μπάλα και ο Πιαστόπουλος στο πρώτο δοκάρι την έδιωξε πριν περάσει την γραμμή.

Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε το 0-1 με απροσδόκητο τρόπο.  Ο Μεχία εκτέλεσε φάουλ απο τα αριστερά, ο Νίκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Παπαγεωργίου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στο πρόσωπο του Σουλιώτη και κατέληξε στα δίχτυα!!!


Και δεύτερο γκολ από λάθος

Ο Λεβαδειακός με την ψυχολογία υπέρ του πίεσε και για το δεύτερο γκολ. Αρχικά απείλησε με δοκάρι του Τζιώρα στο 42’ και με την συμπλήρωση του 45λεπτου πέτυχε το 0-2. Ο Παπαγεωργίου έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή από τον Συμελίδη που πάσαρε στον Τζιώρα που έκανε το 0-2.

Μείωσαν τα Τρίκαλα

Στο ημίχρονο ο Χαραλαμπίδης έκανε αλλαγές προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Έβγαλε από το παιχνίδι τον πολύ κακό Παπαγεωργίου (είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ του Λεβαδειακού) αλλά και τον μέτριο Σιλβάνο και πέρασε στο παιχνίδι Αλμπάνη και Ευθυμίου.

Οι αλλαγές έδωσαν άλλον αέρα στον ΑΟΤ και στο 51΄κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με τον Αλμπάνη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο του Γκέκα.

«Καθάρισε» ο Λεβαδειακός

Τα Τρίκαλα μείωσαν αλλά και πάλι ο Λεβαδειακός ήταν επικίνδυνος ιδιαίτερα από την δεξιά πλευρά με τον Πολέτο που είχε σαν αποτέλεσμα ο Χαραλαμπίδης να αντικαταστήσει τον Νιάρο με τον Διαμαντόπουλο. Στο 60’ ο Γκάρας σταμάτησε τετ α τετ του Βήχου και στο 72’ ήρθε το τελικό 1-3 με βολίδα του Νίλι έξω από την περιοχή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπεκιάρης (Καρδίτσας) που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μεχία, Συμελίδη, Βήχο του Λεβαδειακού.

Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Στάικος (Λάρισας)

4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

ΑΟ Τρίκαλα  (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γκάρας, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Παπαγεωργίου (46’ Αλμπάνης), Σταματής, Πέλκας (85’ Κλεμέντε), Σκόνδρας, Ντιαλόσι (72’ Χατζηκωνσταντίνου), Νιάρος (64’ Διαμαντόπουλος), Σιλβάνο (46’ Ευθυμίου)

Λεβαδειακός  (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Νίκας, Καραχάλιος, Μεχία (86’ Τσάπρας), Πολέτο (86’ Παναγιώτου), Συμελίδης (80’ Ενομό), Νίλι (90’ Θεοχάρης), Τζιώρας (90’ Μαρίνος)

Δείτε video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης