"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Αγνωστος ξυλοφόρτωσε τον διοικητή του νοσοκομείου Δ. Παρθένη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Χαμός έγινε πριν μια ώρα περίπου στον γραφείο του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη που δέχθηκε επίθεση με ξυλοδαρμό από… άγνωστο μέχρι τώρα άντρα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από άτομα του νοσοκομείου, όπου οι κουβέντες και το παρασκήνιο έχει… πάρει φωτιά, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο διοικητής του άγνωστος άνδρας ζήτησε από τη γραμματεία του διοικητή να τον επισκεφθεί στο γραφείο του επικαλούμενος πως είναι στέλεχος του Υπουργείου Υγείας, μόλις εισήλθε εντός του γραφείου επιτέθηκε στον διοικητή με μπουνιές και κλωτσιές.

Η μανία του αγνώστου ήταν τέτοια που οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως 10 άτομα που έσπευσαν προς βοήθεια δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό για να χωρίσουν τους δυο άνδρες.

Ο άγνωστος άντρας έκανε λίμπα κυριολεκτικά το χώρου του γραφείου ενώ άνδρες της ασφάλειας αναζητούν πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη ώστε αφού τον εντοπίσουν να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

εφημερίδα

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απ’ ότι φαίνεται τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω του ΣΥΡΙΖΑ…Αφού είναι υπέρ της βίας και τέτοιων φαινομένων η σημερινή κυβέρνηση η τοπική Νομαρχιακή προφανώς δε θα καταδικάσει το συγκεκριμένο περιστατικό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης