"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Αγρότες: Να σταματήσει να κάνει τον Δον Κιχώτη ο Βορίδης – Πανθεσσαλική σύσκεψη τη Δευτέρα στα Φάρσαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε συντονισμένες πανελλαδικές κινητοποιήσεις με επίκεντρο το στήσιμο μπλόκων στο τέλος του Ιανουαρίου προχωρούν οι αγρότες το επόμενο διάστημα, ενώ την ερχόμενη Δευτλερα στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Πανθεσσαλική σύσκεψη στα Φάρσαλα στην οποία θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνετε στο πρόβλημα της τιμής του πετρελαίου, στο κόστος παραγωγής, καθώς επίσης και στις τιμές πώλησης των προϊόντων τους.

Βασικός στόχος είναι να αναδείξουνε τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι και μέσα από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις να διεκδικήσουν βιώσιμες λύσεις και ικανοποίηση των αιτημάτων τους, τόνισαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου, καλώντας τους συναδέλφους τους να αγωνιστούν δυναμικά. Στο στόχαστρό τους έχει μπει για τα καλά, μετά και την πρόσφατη επίσκεψή του στν Καρδίτσα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

Οι αγρότες αποφάσισαν αυτό το σαββατοκύριακο να βγάλουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών, ως μια πρώτη απάντηση και κίνηση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης