"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

Αγωγή 1,5 εκ. ευρώ στην ΑΓΕΤ από τον Αχ. Μπέο!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την άσκηση αγωγής ύψους 1,5 εκ. ευρώ θα εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου, εννέα μήνες μετά το σόου του Αχιλλέα Μπέου έξω από τα Δικαστήρια Βόλου. Τον Μάιο του 2018 ο κ. Μπέος προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου είχε δηλώσει στα τοπικά ΜΜΕ ότι κατέθεσε αγωγή και μήνυση κατά της διοίκησης της ΑΓΕΤ Ηρακλής διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 500 εκ. ευρώ για τη μόλυνση που προκαλεί στην ατμόσφαιρα του Βόλου, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι η εταιρία δεν έχει τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για την καύση RDF.

Μετά από πίεση που άσκησαν ΜΜΕ και η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ο Δήμος Βόλου έδωσε στη δημοσιότητα δικόγραφα που ισχυρίζεται ότι αποδεικνύουν ότι όντως κατέθεσε μήνυση και αγωγή, καταγγέλλοντας πολιτική σπέκουλα.

Στην εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας προς την Οικονομική Επιτροπή που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, αναφέρεται ότι ο Δήμος Βόλου θα προχωρήσει στην άσκηση αγωγής( μετά από προφορική εντολή του Αχιλλέα Μπέου τον Μαϊο του 2018) για ηθική βλάβη, που έγκειται στην διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης των δημοτών μας και κατοίκων της πόλης καθώς και της απειλής της υγείας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης