"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

ΑΕΛ: Στην Λάρισα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ο Γιακιμόφσκι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη μιας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΛ με τον 28χρονο αριστεροπόδαρο Νίκολα Γιακιμόφσκι να βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (3/1) στην Λάρισα.

Ο Σκοπανιός ποδοσφαιριστής που αποτελεί προσωπική επιλογή του Φέστα είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ΑΕΛ ενώ είδε και το προπονητικό κέντρο και την Παρασκευή θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η σχετική ενημέρωση της ΑΕΛ ανέφερε:

“Στη Λάρισα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νίκολα Γιακιμόφσκι, ο οποίος και συμφώνησε για τα επόμενα 2,5 χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Νίκολα Γιακιμόφσκι αγωνίζεται ως αριστερός περιφερειακός και ως αριστερός μπακ, αποτελεί εισήγηση του προπονητή μας κ. Φέστα και είναι ο πρώτος από τους δύο παίκτες που θα αποκτηθούν για την αριστερή μας πλευρά.

Αφού περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου στα Δένδρα και είχε μία πρώτη γνωριμία με το προπονητικό μας τιμ, στη συνέχεια διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες και δείπνησε στο εστιατόριο του Βαγγέλη Μόρα με τους προπονητές και τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Μάρκου και τον Οικονομικό Διευθυντή κ. Τάσο Χριστακόπουλο.

Αύριο το πρωί θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, ώστε το απόγευμα να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του”.

Ο Σκοπιανός αριστερός μπακ είναι γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1990 και έως τώρα έχει περάσει από την ουγγρική Φερεντσβάρος, την Gjorce Petrov και την Teteks Tetovo της χώρας του, την Javor-Matis Ivanjica και την Jagodina της Σερβίας, την Nagoya Grampus της Ιαπωνίας, αλλά και τις ιταλικές Βαρέζε, Κόμο, Μπάρι, Μπενεβέντο, Βιτσέντζα και Μπισέλιε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης