"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Αθ. Λιούτας: «Καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κ. Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tην 26η Μαΐου, ο ελληνικός λαός έστειλε ένα ιστορικής σημασίας μήνυμα, ταράζοντας τα πολιτικά νερά στην Ελλάδα.

Το ηχηρό μήνυμα της ιστορικής νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη λειτούργησε ως καταλύτης και οδηγεί τάχιστα σε νέες εκλογές.

Σε εθνικές εκλογές, στις οποίες θα μπει το οριστικό τέρμα στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, που γέννησε απελπισία, αδιέξοδα και σκοτάδι μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Που πάγωσε κάθε προοπτική των Ελλήνων για ένα καλύτερο μέλλον.

Το ηχηρό μήνυμα των Ελληνίδων και των Ελλήνων διέλυσε τα ροζ σύννεφα, μέσα στα οποία κατοικούσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα καλούνται να συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει. Δεν έχουν κανένα άλλο περιθώριο να κοροϊδέψουν και να πλανέψουν τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός στάθηκε δυναμικά απέναντί τους.

Οι Έλληνες, περήφανοι, μίλησαν και αποφάσισαν για το μέλλον τους.

Ένα μέλλον, στο οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρελθόν.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υφίσταται μια ασήκωτη τιμωρία, γιατί πειραματίστηκε με τη ζωή και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας και με τις τύχες της πατρίδας μας.

Πειραματίστηκε και τραυμάτισε την πατρίδα μας.

Η ερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη θα επουλώσει τα τραύματα και θα οδηγήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες μπροστά, όλους μαζί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον ενωτικό του λόγο, με την υπεύθυνη στάση του, με την πατριωτική του συνείδηση, αυτό το κάνει ήδη. Τις πληγές και τα τραύματα που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη τα επουλώνει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σεμνά, με ήθος και αγάπη για την πατρίδα εγγυάται μια νέα ημέρα για τη χώρα μας. Μια ημέρα που θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή, ελπίδας και καλύτερης ζωής για όλους.

Πάμε όλοι μαζί, δυνατά για να κατακτήσουμε μια ακόμη, ιστορική νίκη. Αυτή τη φορά στις εθνικές εκλογές που έρχονται. Μπορούμε να το κάνουμε, μπορούμε να το πετύχουμε!

Επιλέγουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για ένα καλύτερο μέλλον. Για την ασφάλεια της πατρίδας μας, για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων, για μια δυνατή οικονομία, για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Έλληνες.

Τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα. Και αυτό είναι που θα κάνουμε! Με περηφάνια, ταπεινότητα και πάντα προσηλωμένοι στο συμφέρον της πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων.

Αθανάσιος Λιούτας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης