"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Αιγάλεω -Τρίκαλα 1-0

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala – Τα Τρίκαλα παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά η εικόνα που έδειξαν στο Αιγάλεω δεν ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει με αποτέλεσμα το Αιγάλεω που καιγόταν περισσότερο για τους βαθμούς να πάρει την νίκη με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Φαρινόλα με διπλή προσπάθεια στο 61΄ με διπλή προσπάθεια του Φαρινόλα.

Τα Τρίκαλα δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση το Αιγάλεω, ακόμη και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ δείχνοντας ανήμπορα να κάνουν το γνωστό τους παιχνίδι που τους έχουν φέρει στην κορυφή από την αρχή του πρωταθλήματος.

Τόσο ο Άλεξιτς που ξεκίνησε από την αρχή όσο και ο Ντούνης στο ντεμπούτο του δεν βοήθησαν στο δημιουργικό κομμάτι των Τρικάλων ενώ χαρακτηριστικό της εικόνας της ομάδας είναι ότι ο Σικαλιάς δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε μία επέμβαση!

Τα Τρίκαλα ουσιαστικά απείλησαν στο τέλος με κεφαλιά του Ποζατζίδη που έφυγε άουτ ενώ διαμαρτύρονται και για ένα χέρι μέσα στην περιοχή.

Τα Τρίκαλα λοιπόν  περιορίστηκαν σε καθαρά ανασταλτική τακτική, έδωσαν μέτρα στο Αιγάλεω που το εκμεταλλεύτηκε, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ενώ κάμποσες φορές χρειάστηκε ο Ζαρόπουλος να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Τα Τρίκαλα παραμένουν στην κορυφή αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα στραβοπατήματα των υπολοίπων ώστε να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο. Επόμενη αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό, το ερχόμενο Σάββατο στην πόλη μας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπαϊλής (Πρέβεζας/Λευκάδας) με βοηθούς τους κ.κ. Φραγκούλη (Πρέβεζας/Λευκάδας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ιωαννίδη, Φαρινόλα, Λάμπρου, Λάσκαρη του Αιγάλεω και Οικονομόπουλο των Τρικάλων

Αιγάλεω(Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάσκαρης, Γουερέ (78’ Σταματάκης), Μαχαίρας, Φαρινόλα (83’ Λάμπρου), Καλλέργης (53΄Καπός), Τσιλιγκίρης

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος (85’ Ποζατζίδης), Ριζογιάννης, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Πελάεθ, Τσίπρας, Ντούνης (77’ Γρηγορόπουλος), Άλεξιτς (60’ Πέλκας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης