"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Αισιοδοξία Τσίπρα ότι θα υπάρξει «λευκός καπνός» για το χρέος στο Eurogroup

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αισιοδοξία ότι, και από τα μηνύματα που παίρνει από παντού, θα έχουμε θετική έκβαση στις 22 Μαΐου όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για το χρέος, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι “τα μηνύματα που παίρνω είναι ότι θα έχουμε θετική έκβαση στις 22 Μαΐου”. Και τόνισε ότι “πρέπει να σας πω ότι αυτά που ακούγονται είναι τόσο θετικά που δυσκολευόμαστε και να τα πιστέψουμε. Είναι too good to be true. Σε τέτοιο βαθμό που θα με αναγκάσουν να φορέσω και γραβάτα δηλαδή”, τόνισε με χιούμορ, για να προσθέσει, όμως, “ας μην προτρέχουμε, να δούμε”.

Ερωτηθείς για το εάν η ψηφοφορία της Πέμπτης έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι ούτως άλλως κάθε τέτοια ψηφοφορία έχει. ‘Ασκησε κριτική στη ΝΔ σχετικά με την στάση της απέναντι στο πολυνομοσχέδιο και την καταψήφιση και των αντιμέτρων, αλλά και την κατάθεση δική της τροπολογία σε ό,τι αφορά στα αντίμετρα, αναφέροντας, σκωπτικά, ότι “θέλω να καλωσορίσω το ενδιαφέρον της ΝΔ στα αντίμετρα”. Για να επισημάνει “εμένα μου κάνει εντύπωση ότι οι τροπολογίες της ΝΔ γίνονται στα αντίμετρα, στα μέτρα δεν υπάρχει καμία συζήτηση, μονάχα η δέσμευση της ότι θα τα εφαρμόσει”, την ώρα που εγώ ο ίδιος λέω ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα αν δεν υπάρξει η συμφωνία για το χρέος”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης