"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Ακατάσχετη δημοσιότητα κενής περιεχομένου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άλλος φωτογραφίζεται να σπρώχνει τροχόσπιτο, άλλος να προσκυνά στα μοναστήρια και η Νάτσινα βγάζει selfie με τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Πάντως εκτός από την ανούσια προβολή στα τοπικά ΜΜΕ των προθύμων σε όλα Τρικαλινών συμβούλων του Κώστα Αγοραστού, καλό θα ήταν να υφίσταται και στοιχειώδη γνώση και άποψη για τα προβλήματα του νομού στο Περιφερειακό Συμβούλιο. 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί μας κάνει εντύπωση.
    Γαλάζια παιδιά είναι όλοι τους και ως τέτοια είχαν γαλουχηθεί στις αρχές της δεξιάς, από την μεγάλη τους φοιτητική παράταξη γνωστή για το σύνθημά της “και α, και ου, και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”.
    Η ανούσια προβολή υπάρχει στο DNA τους των δεξιών.

  2. “Σπρώξιμο”, “προσκύνημα” και “selfie με τη Γιάννα”. Δηλαδή τι άλλο να κάνουν οι σύμβουλοι του Αγοραστού για τα Τρίκαλα.
    Τώρα άμα ο νομός χάνει του τρένο της ανάπτυξης κυριολεκτικά το λέω και παραμένει ως ο φτωχός συγγενής της περιφέρειας μαζί με την Καρδίτσα, να παρακολουθεί Λάρισα και Μαγνησία να τα παίρνουν όλα, ψιλά γράμματα.

  3. Δεν έχουν γνώση και άποψη για τα προβλήματα του νομού οι Τρικαλινοί σύμβουλοι του Αγοραστού;
    Μπα, τι παράξενο!
    Δεν πήραν λίγο ρε παιδί μου απ’ τον άλλον τον έξυπνο ομοϊδεάτη τους που ξέρει καλά τα προβλήματα της πόλης και την έχει σακατέψει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης