"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Ακόμη δεν άνοιξαν τα σχολεία και ήδη συζητάμε αν θα επιβληθούν πρόστιμα στους “απείθαρχους” μαθητές – του Κώστα Κωστούλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με έκπληξη άκουσα την Βολιώτισσα Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή να τονίζει πως θα επιβάλλονται πρόστιμα στους μαθητές που θα κάθονται σε πλατείες με την παρέα τους αφού τελειώσει το μάθημα και δεν θα επιστρέφουν σπίτι τους.

Αντιλαμβάνομαι ξεκάθαρα πως η συγκεκριμένη πολιτικός προσπαθεί με τη δήλωση της να στοχοποιήσει τη νεολαία ώστε να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τα ουσιώδη εκπαιδευτικά προβλήματα.

Υπάρχουν σχολεία που στεγάζονται σε κοντέινερ, σχολεία με αίθουσες που δεν αερίζονται, σχολεία με μικρό προαύλιο χώρο.

Επιτακτική ανάγκη για το άνοιγμα των σχολείων αυτή τη χρονική στιγμή είναι περισσότερες προσλήψεις εκπαιδευτικών καθώς και μείωση του αριθμού μαθητών ανά σχολική τάξη.

Η Υφυπουργός Παιδείας απευθύνεται στα νέα παιδιά που μετά την δεκαετή κρίση και την ανασφάλεια κάθε είδους που αυτή συνεπάγεται τώρα ζουν μια νέα, ακόμα πιο τρομακτική κρίση.

Ο αείμνηστος Αντώνης Σαμαράκης το είχε επισημάνει ξεκάθαρα: «Είμαστε ένοχοι εμείς οι μεγάλοι στα χρόνια και στα αξιώματα.

Και μπροστά στα μάτια ενός παιδιού πρέπει να σκύβουμε με συντριβή το κεφάλι.»

Θα σας παρακαλούσα να αφήσετε τα παιδιά μας έξω από τις μικροπολιτικές σας σκοπιμότητες και φιλοδοξίες.

Κώστας Κωστούλας

«Θεσσαλών Δρώμενα» : Κώστας Κωστούλας με τον Eυρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου στην TRT

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης