"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Αλέξης Χαριτσης από τα Τρίκαλα : «Τα δύσκολα είναι πίσω μας, τα μεγάλα στοιχήματα μπροστά μας» …

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από τα Τρίκαλα ο Αλέξης Χαριτσης  αναπληρωτης Υπουργος Οικονομίας και Ανάπτυξης, ανέλυσε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης για την επόμενη μέρα. Ο Αναπληρωτής Υπουργός αναφέρθηκε στους βασικούς τομείς των παρεμβάσεων , που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από την εκπαίδευση, την καταπολέμηση της ανεργίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μέχρι την κοινωνική συνοχή και τη μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα.

Ο κ. Χαρίτσης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στόχος μας είναι η βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη. Βιώσιμη σημαίνει ότι στηρίζεται σε γερά θεμέλια και πρωτίστως στους ιδιαίτερα μορφωμένους και καταρτισμένους εργαζομένους της. Ιδίως τους νέους που τα προηγούμενα χρόνια έφευγαν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό.

Δίκαιη ανάπτυξη – τόνισε –  θα πει ότι τα οφέλη της διαχέονται ισότιμα σε όλους και δεν περιορίζονται μόνο στην κορυφή της οικονομικής πυραμίδας, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Για αυτό και στο νέο ΕΣΠΑ σχεδιάσαμε, πλάι στον αναπτυξιακό, έναν εξίσου σημαντικό κοινωνικό πυλώνα. Οι δύο πυλώνες είναι αλληλένδετοι και αλληλοσυμπληρούμενοι».

 

Φωτογραφία του χρήστη Giorgos Chondros.

Αλέξης Χαριτσης από τα Τρίκαλα : «Τα δύσκολα είναι πίσω μας, τα μεγάλα στοιχήματα μπροστά μας» …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης