"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Ανακλήθηκε πρόσληψη κηπουρού στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην ανάκληση των αποφάσεων, με τις οποίες ενέκρινε την πρόσληψη ενός κηπουρού και τριών υπαλλήλων γενικών καθηκόντων ως επικουρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, προχώρησε χθες ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης μετά τη χθεσινή αναφορά στη στήλη “Υπόθεση Υγείας” του Δημ. Κατσανάκη.

Η ανταπόκριση του κ. Σερέτη στη σχετική αναφορά περί πολυτέλειας στην πρόσληψη κηπουρού και υπαλλήλων γενικών καθηκόντων, την ώρα που τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και απευθύνουν εκκλήσεις για προσλήψεις επικουρικών γιατρών και νοσηλευτών, υπήρξε άμεση με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην ανάκληση των αποφάσεων με το επιχείρημα των επειγουσών αναγκών σε άλλες ειδικότητες προσωπικού.

Είχε προηγηθεί έγγραφο του Νοσοκομείου Τρικάλων για τη μη αναγκαιότητα των 4 προσλήψεων, παρά το γεγονός ότι ένα μήνα πριν είχε ζητήσει τις συγκεκριμένες προσλήψεις δεσμεύοντας μάλιστα και τους σχετικούς πόρους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Πέμπτη η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας προχώρησε στην 3η τροποποίηση του προϋπολογισμού της και μεταξύ άλλων μείωσε την πίστωση από τον ΚΑΕ 9752.01 «προμήθεια αυτοκινήτων» κατά 30.000 ευρώ, ήτοι από 30.000 ευρώ σε 0 ευρώ.

Το ποσό αυτό το διέθεσε για την πρόσληψη 7 επικουρικών ιατρών και 5 υπαλλήλων λοιπού επικουρικού προσωπικού (ειδικότητας: Πληρωμάτων Ασθενοφόρων) για την κάλυψη των αναγκών των Κέντρων Υγείας ευθύνης της.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης