"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.5 C
Trikala

Ανακοίνωση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι υποχρέωσή μας η αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το δημοσίευμα των μελών του ΔΣ του Συλλόγου που είδε το φως της δημοσιότητας στις 27-7-2016 λέγοντας τα κάτωθι.
Τα έγγραφα των εργαζομένων που αντιμετωπίζουν υπηρεσιακά θέματα και κοινοποιούνται στο σύλλογο ζητώντας την παρέμβαση μας  διαβιβάζονται στα  μέλη του ΔΣ ,ζητώντας την τοποθέτησή τους  προκειμένου   να εκδοθεί ημερήσια διάταξη συνεδρίασης και να ληφθούν αποφάσεις.
Έχουν κοινοποιηθεί στις 23-5-2016 (αριθμ.πρωτ.711/23-5-2016) έγγραφα που αφορούν την 1.Βιοιατρικη Υπηρεσια,2.Προβλήματα λειτουργίας  Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος,3.Συγκρότηση Υπηρεσιακών Συμβουλίων…καμία τοποθέτηση μέχρι σήμερα ..
Ζητήθηκαν προτάσεις για την τροποποίηση του Οργανισμού του νοσοκομείου …ούτε σ αυτό το μείζον θέμα κατατέθηκαν προτάσεις –εκτός του κ.Λεβέντη –ή τουλάχιστον να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου προκειμένου να γίνει συζήτηση.
Τους κοινοποιήθηκαν οι αναφορές-διαμαρτυρίες υπαλλήλων από τον Απρίλιο 2016 μέχρι και σήμερα και δεν υπήρξε καμία τοποθέτησή τους, προκειμένου να δοθούν οι ανάλογες απαντήσεις μετά από συνεδρίαση του ΔΣ.
Σήμερα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία της Γραμματέας του Συλλόγου με τα μέλη κ. Βάγγου, κ. ΝΡίζο για συνεδρίαση ΔΣ και αν έχουν έτοιμες τις τοποθετήσεις τους..απάντησαν ότι δεν είναι έτοιμοι και υπάρχουν και καλοκαιρινές άδειες.
ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι δεν μας αρέσει η αρνητική προβολή του νοσοκομείου μας και ούτε την επιζητούμε.
Η  παρέμβαση του Προέδρου του Συλλόγου σε ραδιοφωνικό σταθμό έγινε λόγω των τελευταίων γεγονότων που διαδραματίζονται στο νοσοκομείο μας και σε συνδυασμό του έγγραφου της ομοσπονδίας μας(ΠΟΕΔΗΝ)για παρεμβάσεις των συλλογικών οργάνων προκειμένου να υπάρξει τήρηση της νομοθεσίας(4369/16 άρθρο 30)για παράνομες διώξεις Προϊσταμένων Οργανικών Μονάδων και έχει να κάνει με τους θεσμούς και την νομιμότητα και επουδενί  λόγο με τα πρόσωπα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                         ΚΟΣΥΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης