"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Αναρριχητικός μαραθώνιος στα Μετέωρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

meteora 8

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Αναρριχητικής Συνάντησης που πραγματοποιείται στα Μετέωρα από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015, διεξάγεται το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και τις ώρες 11:00-18:00 στον Βράχο της Δούπιανης αναρριχητικός μαραθώνιος.

Η συμμετοχή σχοινοσυντροφιών δύο ατόμων είναι ελεύθερη με απλή δήλωση στη Γραμματεία.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες συμμετοχών, μία για λιγότερο έμπειρους σε διαδρομές δυσκολίας μέχρι VI και η άλλη για τους πιο έμπειρους από VI και πάνω.

Σύμφωνα με τον τρόπο οργάνωσης του αγώνα, η κάθε σχοινοσυντροφιά παραλαμβάνει από τη γραμματεία το ειδικό έντυπο καταγραφής της δράσης της, στο όποιο σημειώνει το όνομα, τα μέτρα και τη δυσκολία της κάθε διαδρομής που πραγματοποίησε. Στο τέλος του χρόνου διεξαγωγής επιστρέφει το έντυπο συμπληρωμένο με τις διαδρομές που πραγματοποίησε στη γραμματεία, η οποία σημειώνει τη βαθμολογία της κάθε διαδρομής και εξάγει τη τελική βαθμολογία.

Η κάθε διαδρομή βαθμολογείται με βάση τη παρακάτω κλίμακα συν τα μέτρα του αναπτύγματός της, για μια πχ VII-, 120 μ. η βαθμολογία που δίνεται είναι η εξής: 95+120 μ= 215 βαθμοί, για άλλη πχ V, 120 μ. θα είναι 35+120= 155 βαθμοί και για μια IV 60μ. θα είναι 20+60= 80 βαθμοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης