"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Ανατροπή – «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Γιάννη Σακελαρίου στη Φαρκαδόνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αργά το βράδυ της Παρασκευής εξέδωσε επιστολή μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι αποφάσισε μετά από προτροπή συνδημοτών να ηγηθεί ενός σύγχρονου Δημοτικού Συνδυασμού στις εκλογές του 2019

Με μια λιτή επιστολή, αλλά γεμάτη νόημα, για τους σκοπούς των κινήσεών του, μάλιστα σε βάθος τετραετίας, ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, ο κ. Γιάννης Σακελαρίου, αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο «ΚΡΗΝΗLIVE», παρουσιάζεται αποκλειστικά, περιγράφοντας τους στόχους του κ. Σακελλαρίου, διεκδικητή πλέον και επίσημα του Δήμου Φαρκαδόνας για την εκλογική μάχη του 2019.

Με την συγκεκριμένη επιστολή πλέον μπαίνει οριστικό τέλος στην σεναριολογία του τελευταίου μήνα, για τον αν θα είναι ή όχι υποψήφιος ο κ. Σακελλαρίου.

Πλέον ο Οιχαλιώτης γιατρός, επιστρέφει στις αυτοδιοικητικές επάλξεις μετά από χρόνια απουσίας και συγκεκριμένα από τα τέλη του 2009, που ολοκλήρωσε την θητεία του στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, επί νομαρχίας Ηλία Βλαχογιάννη.

Οι λόγοι που ώθησαν τον κ. Σακελλαρίου να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας, όπως αναφέρει και μέσω της επιστολής του, κατά κύριο λόγο ήταν η προτροπή φίλων και συνδημοτών. Παράλληλα βασική αρχή του συνδυασμού που θα συγκροτήσει είναι η προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που θα βάλουν φρένο στον οικονομικό μαρασμό και την απογύμνωση του τόπου μας.

Ειδικότερα στην επιστολή που λάβαμε στα χέρια μας και είναι υπογεγραμμένη από τον ίδιο αναφέρονται τα εξής:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση διαπιστώνω μια σχεδόν μαζική επιθυμία και προτροπή των συνδημοτών μου, να ασχοληθώ και πάλι με τα αυτοδιοικητικά του τόπου μας. Ανταποκρινόμενος σ’ αυτό το πανδημοτικό αίτημα αποφάσισα να ηγηθώ ενός σύγχρονου Δημοτικού Συνδυασμού, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, με στόχο την ισόνομη και ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου μας. Βασική μας αρχή είναι οι διαρκείς αγώνες, όχι μόνο για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας, αλλά κυρίως για την προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που θα θέσουν φρένο στον δραματικό, οικονομικό μαρασμό και απογύμνωση του τόπου μας σε πολύτιμο παραγωγικό δυναμικό.».

krinitrikalon.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης