"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ανησυχία στα Τρίκαλα για τα 12 νέα κρούσματα – Τα 7 προέρχονται από κοινωνική εκδήλωση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έντονη ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν στους ειδικούς επιστήμονες τα επιδημιολογικά δεδομένα για τη δραστηριότητα του κοροναϊού στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με το Συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα Τρίκαλα καταγράφονται άλλα 12 νέα κρούσματα.

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν 12 νέα κρούσματα Covid -19.

1 κρούσμα αποτελεί επαφή κρούσματος (19.09.2020) και προέκυψε κατόπιν Ιχνηλατήσεως, 7 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση στη περιοχή των Τρικάλων, 1 κρούσμα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (20/09/2020) ενώ 1 ακόμη κρούσμα εξετάστηκε κατόπιν συμπτωμάτων. Τέλος 1 κρούσμα επέστρεψε από περιοχή με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και εξετάστηκε κατόπιν συμπτωματολογίας ενώ 1 ακόμη δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης. Όλα τα κρούσματα πέραν της Ιχνηλατήσεως εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.

Και τα 2 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας σε ιδιωτικό εργαστήριο και δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.

Και τα 2 κρούσματα δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν στο Γ.Ν. Καρδίτσας κατόπιν συμπτωματολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης