"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Ανοικτή επιστολή Θανάση Μπέλτσου σε παλιούς συνοδοιπόρους του στη Ν.Δ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με κάποιους συμπορευτήκαμε τα παλιά χρόνια και γνωρίζομαστε καλά. Ξέρω ότι με διαβάζετε.Όπως σας ξέρω σαν κάλπικες δεκάρες, από την καλή και από την κακή.

Κάποιοι είστε αλλοτριωμένοι από τον υπέρμετρο ζήλο σας για εξουσία και χρήμα.

Από εσάς δεν περίμενα και δεν περιμένω τίποτα απολύτως από την φιλοτομαρία που χαρακτηρίζει το βίος σας.

Κάποιοι είστε οικογενειάρχες που εγκλωβισμένοι σε μια αντίληψη περί παράταξης συνεχίζετε να στηρίζετε ένα διαρκές έγκλημα.

Κάποιοι είστε πατριώτες που δεν ακούμπησαν σε βρομιές ,αλλά που συνεχίζετε ελέω κληρονομικού δικαίου να ταυτίζεστε με άτομα και καταστάσεις που ξευτελίζουν την ανθρώπινη υπόσταση και διασύρουν αξίες και ήθη.

 Εσείς ειλικρινά τι  γυρεύετε δίπλα από αυτό το σκυλολόι άνομων συμφερόντων;

Ποιο κοινό έχετε με το φασιστοειδές ανδρείκελο Άδωνη Γεωργιάδη που καταξευτιλίστηκε και χθες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κομίζοντας ψευδείς ειδήσεις και εξαπολύοντας ένα εμετικό παροξυσμό;

 Ποιο κοινό μπορεί να έχετε με ένα κόμμα που έχει Αντιπρόεδρο τον υμνητή του Χίτλερ και που ξεδιάντροπα παίζει το ρόλο του κομιστή και εκτελεστή μιας αδίστακτης συμμορίας.

Ποιο κοινό μπορεί να έχετε εσείς με τους Μαρινάκηδες και τους Κουρτάκηδες.

 

 Για αυτούς παλεύαμε την δεκαετία του 80 ενάντια στο καθεστώς των πρασινοφρουρών και μετέπειτα κατά της συμμορίας του Αρχιερέα Σημίτη; 

Ποιο κοινό μπορεί να έχετε με ένα πολιτικό οργανισμό που έχει μετατραπεί σε βιτρίνα μια εγκληματικής οργάνωσης.

Όταν φτάνουμε σε μια υπόθεση ναρκωτικών, 2 τόνων κοκαϊνης που θα σκοτώσει και τα δικά σας παιδιά, ο πολιτικός φορέας που υπηρετείτε να γίνεται ασπίδα του συνδικάτου του εγκλήματος, έχει χαθεί κάθε έννοια αξιοπρέπειας,ήθους ,κάθε αξία.

Εδώ σταματάνε όλα και ξεκινάει ο κατήφορος στον βούρκο της ανομίας.

Αυτό που ξέρατε ή που πιστεύαμε ότι ξέραμε δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. 

Η περίοδος των ευπατριδων πολιτικών πέρασε , έσβησε αλλά εσείς μείνατε σε εκείνες τις εποχές υπηρετώντας συνεχιστές επίορκους,φιλοτομαριστές, αδίστακτα καθάρματα και ανδρείκελα.

Ξεχάστε τα παραμύθια που σας τροφοδοτεί η οικογενειοκρατία των νταβατζήδων της κεντροδεξιάς, τα ψευτοδιλήμματα και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

 Ξεχάστε τα παραμύθια περί ερχομού Μεσσία ,γιατί ο Μεσσίας αποδείχτηκε πολύ φτηνός φτιαγμένος σε κινέζικο εργοστάσιο.

Κάποιοι κάναμε το πρώτο βήμα με τις δικές μας μικρές δυνάμεις και κάναμε πράξη την εθνική συναίνεση με γνώμονα το εθνικό συμφέρον όπως κάποτε ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης που σήμερα οι συνεχιστές του αμαυρώνουν και σπιλώνουν την μνήμη του.

Βουτήξτε στις μνήμες του παρελθόντος και σκεφτείτε ότι μπορεί και πρέπει να δώσετε μια ακόμη υπηρεσία στην πατρίδα σας και στα παιδιά σας.

Αν σας έμεινε ικμάδα σκέψης και ευθύνης.

ΕPIKAIRO.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης