"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Αντίο από τον Γιώργο Χαλβατζά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Γιώργος Χαλβατζάς ένα από τα καλύτερα παιδιά ήρθε η ώρα να πει αντίο στη μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο. Εδωσε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια στην αγαπημένη του ΑΕ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ. ΄Ηρθε σύμφωνα με τον ίδιο η ώρα “να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια”. Ένας διοικητικός παράγοντας που δεν έδωσε ποτέ αφορμή για δυσμενή σχόλια , αθόρυβος και δημιουργικός. Την παραίτηση του έβαλε στο διαδίκτυο :

«Η δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού από το ποδόσφαιρο έφτασε και για μένα. Μετά από 21 χρόνια διοικητικής παρουσίας μου στην ΑΕ Φαρκαδόνας με λύπη μου ανακοινώσω πως η ενασχόληση μου με τον σύλλογο σταματάει εδώ. 

Φωτογραφία του χρήστη Αθλητική Ένωση Φαρκαδόνας - Farkadona FC.
Δώσαμε μάχες, πανηγυρίσαμε, στεναχωρηθήκαμε, κατηγορηθήκαμε, παλέψαμε και ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές.
Δυστυχώς όμως ανειλημμένες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις θα με κρατήσουν εκτός συλλόγου από την επόμενη κιόλας ώρα μετά την τοποθέτηση μου.
Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα διοικητικά αυτά τα 21 χρόνια, όλους τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και τους αγνούς φιλάθλους που στήριξαν τόσο εμένα και τις επιλογές μου όσο και την ΑΕ Φαρκαδόνας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Θεοδώρου που ήταν δίπλα μου όσο κανείς άλλος τα τελευταία 11 χρόνια.
Θα μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην είμαι κάθε μέρα στο γήπεδο γιατί με μένα η ΑΕΦ ήταν τρόπος ζωής. Θα προσπαθήσω ωστόσο να βοηθήσω τη νέα διοίκηση με μορφή χορηγίας, αν φυσικά μου χρειαστεί και φυσικά θα παρακολουθώ πάντα την αγαπημένη του ομάδα».

Με τιμή
Γιώργος Χαλβατζάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης