"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

“Αντίο” από τον Διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων Δ. Παρθένη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο παραιτηθείς διοικητής φέρεται να αποδέχθηκε τον διορισμό του ως Επιμελητής Β΄ στο Λαϊκό Νοσοκομείο των Αθηνών. Η παραίτηση έχει να κάνει με την επιλογή του να προτιμήσει την οργανική θέση εργασίας στο νοσοκομείο της Αθήνας δεδομένου ότι λήγει η προθεσμία για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.


O Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης υπέβαλε την παραίτηση του, στο Υπουργείο Υγείας και δρομολογούνται οι διαδικασίες για το σχετικό ΦΕΚ. Xρέη διοικητή στο νοσοκομείο Τρικάλων αναλαμβάνει ο καρδιολόγος Δημήτρης Πλατογιάννης.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Αρχηγός μπροστά στον κίνδυνο απώλειας της εξουσίας εγκαταλείπει τη μάχη άρον άρον! Ποιόν θα κάνουμε τώρα Δήμαρχο και Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ; Με έπιασε μελαγχολία! Κανείς δεν μπορεί να τον φθάσει! Άς διορίσει τουλάχιστον κάποιον ως αντικαταστάτη. Έλεος μην μας παρατάει τώρα στα δύσκολα!

  2. Παραιτείται ο σωτήρας του νοσοκομείου και τρέχει να σώσει τώρα πια τον εαυτό του. Μέχρι τώρα το κρατούσε δίπορτο και πολλοί σφάζονταν για να τον στηρίξουν στις συμπεριφορές του. ΕΔΕ και Πειθαρχικά στους πολλούς με τους υποστηρικτές να φωνάζουν “Παρθένη θα λέτε και θα κλαίτε”. Μιά ομαδική παραίτηση, μερικές υπογραφές και ένα πανώ ίσως θα βοηθούσε για την ανάληψη της καινούργιας θέσης. Εμπρός, λοιπόν, σωτήρες, ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ!!!

  3. Ο Παρθένης βόλεψε τους δικούς του (ΣΥΡΙΖΑ-ΝεοΠΑΣΟΚ).Γι αυτούς ήταν καλός. Για πολλούς ήταν κακός γιατί ξεβολεψε τους παλιούς βολεμενους ( ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)! Ωραία κριτήρια έχουμε σαν λαός! Αυτό που μας αξίζει 40 χρόνια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης