"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Αντίο και καλημέρα απο τον Περικλή Στοφόρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Αποχωρώντας μετά από 23 έτη συνεχούς προσφοράς των υπηρεσιών μου ως Ιατρός Ψυχίατρος – Επιστημονικός Διευθυντής, της Ψυχιατρικής κλινικής «Οίκος Γαλήνης Χ. Στοφόρου – Η Αγία Αναστασία Α.Ε.», στα βήματα του αγαπημένου πατέρα μου, και ιδρυτού της, Χαράλαμπου Π. Στοφόρου, αισθάνομαι ευγνώμων προς όλους τους ασθενείς και τις οικογένειες τους που με τιμήσανε και μου εμπιστεύθηκαν την υγεία τους.

Ομοίως αισθανόμενος, ευχαριστώ όλους, τους εκεί συνεργάτες και φίλους με τους οποίους συλλειτουργήσαμε, με μοναδικό σκοπό την συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, προς όφελος των ασθενών, των οικογενειών και εν τέλει του κοινωνικού συνόλου.

Στην αδελφή μου, Κωνσταντία Στοφόρου, ως μόνη ιδιοκτήτρια πλέον, εύχομαι καλή επιτυχία στην συνέχιση της επί 49 έτη οικογενειακής παράδοσης λειτουργίας της κλινικής.

Με ενσυναίσθηση του “Ωφελέειν, μη βλάπτειν”, πίστη και αφοσίωση, συνεχίζω  την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος που υπηρετώ, με τις ίδιες αρχές, τον ίδιο ζήλο, και αίσθημα ευθύνης προς τον συνάνθρωπο, τόσο ως Διευθυντής της Επιστημονικής ομάδας στο Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, «Αποκατάσταση Α.Ε.», το οποίο δημιουργήσαμε και λειτουργήσαμε από το 2009, προσφέροντας υψηλή ποιότητα παροχής  υπηρεσιών  Φυσικής Ιατρικής – Αποκατάστασης και  Αποθεραπείας, για πρώτη φορά στον Νομό Τρικάλων,  που σήμερα  κατατάσσεται ως ένα από τα πρώτα Κέντρα Αποκατάστασης πανελληνίως, όσο και στο νέο προσωπικό μου ιατρείο, στα Τρίκαλα.

Περικλής Χ. ΣτοφόροςΙατρός Ψυχίατρος

Πρόεδρος Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας Τμ. Κεντρ. Ελλάδας,

Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Ψυχιατρικών Κλινικών

Μέλος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Κέντρων Αποκατάστασης – Αποθεραπείας

Διεύθυνση Ιατρείου: Βασιλείου Τσιτσάνη 33, 2ος όροφος Τρίκαλα. ΤΚ 42100

Τηλ. Επικοινωνίας: Ιατρείο: 2431028480, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ:  243104320   2431043208

Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις : www.reha.gr  manager@reha.gr  pstoforos@yahoo.gr”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης