"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ : ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ  στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!
ΠΕΜΠΤΗ 3.12, 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο
  • ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
  • ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ, ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ–ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ –  Ε.Ε– Δ.Ν.Τ.
  • ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
 
Η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ. μετά την υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου και τα πρώτα προαπαιτούμενα, που ψήφισε, κατάφερε να περάσει σαρωτικές αλλαγές στο φορολογικό, στο ασφαλιστικό, στο δημόσιο, στην υγεία, στην ενέργεια, καθώς και να επιταχύνει τις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας.
Με τα νέα μέτρα, που φέρνουν τώρα, καθώς και με τα συνεχή προαπαιτούμενα που έρχονται και ξαναέρχονται στο προσκήνιο και τα αυστηρά και εκβιαστικά χρονοδιαγράμματα που τα συνοδεύουν, επιδιώκουν ένα ολοκληρωτικό χτύπημα ενάντια στον κόσμο της εργασίας.
Επιδιώκουν να κατεδαφίσουν ολοκληρωτικά την κοινωνική ασφάλιση.
Μεθοδεύουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, την απελευθέρωση των απολύσεων και νέα αποδιάρθρωση των συλλογικών συμβάσεων.
Με το νέο μισθολόγιο, την κινητικότητα και την αξιολόγηση θέλουν να ολοκληρώσουν τις αντιδραστικές αλλαγές στο δημόσιο.
Η φορολεηλασία εντείνεται και νέα αντιλαϊκά μέτρα έρχονται για τα «κόκκινα δάνεια», τις κατασχέσεις μισθών και συντάξεων, τους πλειστηριασμούς σπιτιών.
Απέναντι σε αυτήν τη γενικευμένη επίθεση του μαύρου μετώπου κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ-κυβέρνησης, η μόνη διέξοδος και λύση είναι ο μαζικός συντονισμένος και ανυποχώρητος αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής και των μέτρων που έφεραν όλα τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί νόμοι.
 
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ:
– Αποκλειστικά δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα, με κριτήριο τις κοινωνικές ανάγκες με αυτοδίκαιη ασφάλιση όλων.
Εδώ και τώρα μέτρα ενάντια στην εφιαλτική ανεργία.
Αυξήσεις στους μισθούς.
Καμιά ιδιωτικοποίηση. Εθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση με εργατικό έλεγχο των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας.
– Υπεράσπιση της μικρομεσαίας αγροτιάς από την ΕΕ και τους επιχειρηματίες/τσιφλικάδες.. Προστασία των ελευθεροεπαγγελματιών από την φορολεηλασία, την απελευθέρωση των αγορών και την επέλαση των πολυεθνικών.
– Άσυλο και στέγη, στους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Νομιμοποίηση όλων, όχι στην «Ευρώπη φρούριο». Να φύγει από την χώρα μας και να διαλυθεί η Φρόντεξ. Να πέσει ο φράχτης στον Έβρο και να εξασφαλιστεί η ασφαλής και ελεύθερη διέλευση από τα σύνορα. Να καταργηθεί το Δουβλίνο ΙΙ. Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι στην περιοχή και η εμπλοκή της χώρας μας. Να καταδικαστούν οι φασίστες δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής.
Αυτούς τους στόχους μπορούμε να τους επιβάλλουμε με ρήξη με τις δυνάμεις του κεφαλαίου, τον «μονόδρομο» της εκμετάλλευσης, την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. . Με μη αναγνώριση, παύση πληρωμών και διαγραφή όλου του χρέους. Με έξοδο από την ευρωζώνη και την Ε.Ε..
 ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
 
Καλούμε τον κόσμο της εργασίας και της αγροτιάς, τους ανέργους και τους εργαζόμενους στην επισφάλειας, τη νεολαία και τους συνταξιούχους, στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο την Πέμπτη 3.12. στις 10 π.μ., και σε μαχητική πορεία στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Για να εκφράσουμε την ενεργό συμπαράσταση στους 9 αλληλέγγυους/ ες και δημοσιογράφους που διώκονται από τον εργολάβο καθαριότητας του Νοσοκομείου, για την στήριξη και δημοσιότητα που έδωσαν στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες το καλοκαίρι του 2014.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
 
 
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης