"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Αντικαθίσταται ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Φαρκαδόνας Bαγγέλης Ζαφείρης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Rampo
Μεσολάβησε αρκετό διάστημα από τη στιγμή που ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Ευάγγελος Ζαφείρης κατέθετε αίτηση στο δήμαρχο κ. Θανάση Μεριβάκη ζητώντας την αντικατάστασή του.

Μετά από τέσσερις μήνες ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μεριβάκης έκανε σήμερα δεκτή την αίτηση, αναμενόμενη ίσως ενέργεια για πολλούς, που παρακολουθούν τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Φαρκαδόνας.

Για την ιστορία ο κ. Ευάγγελος Ζαφείρης είχε καταθέσει στις 4 Νοεμβρίου του 2014 αίτηση προς το δήμαρχο Φαρκαδόνας μέσω της οποίας ζητούσε την αντικατάστασή του από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου. Ο ίδιος τότε μιλούσε για αντικατάσταση κι όχι για παραίτηση. Αντικατάσταση από τα καθήκοντα της Καθαριότητας και του Πρασίνου ενώ ζητούσε να παραμείνει αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού και θεματικός αντιδήμαρχος Οιχαλίας.

Φυσικά στο Δήμο Φαρκαδόνας, όπως άλλωστε και σε κανένα Δήμο του νομού ή της χώρας δεν υπάρχει αντιδημαρχία Ηλεκτροφωτισμού και δεν πρόκειται να δημιουργηθεί.

Τέσσερις μήνες αργότερα αυτή παρέμεινε στα συρτάρια του Δήμου και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας αποφάσισε να αποδεχτεί την αίτηση αντικαταστάσεως – παραιτήσεως του κ. Ζαφείρη.

Ένα γεγονός το οποίο αναμενόταν εδώ και αρκετό διάστημα μιας και οι σχέσεις του κ. Ζαφείρη και του δημάρχου Φαρκαδόνας δεν χαρακτηρίζονται και οι καλύτερες από στενούς κύκλους και των δυο πλευρών. Ήρθαν να ενταθούν αρκετές στιγμές ακόμη και από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με σημαντικότερη τη στιγμή της συζήτησης για την διοργάνωση της Ζωντανής Φάτνης τον περασμένο χειμώνα όπου ο αντιδήμαρχος είχε εκφράσει την διαφωνία του μαζί με τη κα Ελένη Στεργίου – Μπότη για την διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.

merivakis

ευχαριστήριο του Δημάρχου Θανάση Μεριβάκη

Αγαπητέ συνεργάτη Βαγγέλη Ζαφείρη με στενοχώρησε η αίτηση αντικαταστάσεως-παραιτήσεώς σου από την θέση του αντιδημάρχου, που σε είχα ορίσει και μάλιστα με τα σημαντικά καθήκοντα της καθαριότητας –πρασίνου και της πολιτικής προστασίας .Στο μικρό διάστημα που άσκησες αυτά καθήκοντα σου δεν με διέψευσες , αντίθετα άσκησες αυτά με μεγάλη επιμέλεια και υπευθυνότητα . Προέχει όμως, όπως κι εσύ το λες στην αίτησή σου, η σωματική και ψυχική σου υγεία.

Θέλω και πάλι να σ ευχαριστήσω θερμά και και να σε διαβεβαιώσω ότι σε θεωρώ άξιο και πολύτιμο συνεργάτη μου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ

oichalianews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης