"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων: Παρέμβαση αλληλεγγύης στους εξεγερμένους κι εξεγερμένες των ΗΠΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ανοιχτή Συνέλευση του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων διοργανώνει παρέμβαση αλληλεγγύης στους εξεγερμένους κι εξεγερμένες των ΗΠΑ, την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με έκθεση φωτογραφίας και προβολή βίντεο από τις συγκλονιστικές κινητοποιήσεις χιλιάδων ανθρώπων που κατέκλυσαν τους δρόμους, όλων σχεδόν,  των πόλεων της μεγάλης υπερδύναμης, αποδεικνύοντας πως η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί!

Καλούμε τους πολίτες των Τρικάλων να συμμετέχουν στην παρέμβαση αλληλεγγύης, ώστε να σταλεί κι από τη δική μας πόλη το μήνυμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους κι αγωνιζόμενες των ΗΠΑ, ενισχύοντας τις πολύμορφες κινητοποιήσεις που γίνονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη αυτό το διάστημα.

Η νέα ανοιχτή συνέλευση του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στο υπαίθριο θεατράκι δίπλα στο ποτάμι πίσω από το Μουσείο Τσιτσάνη. Καλούμε όλες και όλους να συμμετέχουν, ώστε να συζητήσουμε για το σήμερα, αλλά και για τις μελλοντικές δράσεις και παρεμβάσεις μας.

Ανοιχτή Συνέλευση Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης