"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα !!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Vouleyttes
Άγνωστο παραμένει τι θα πράξουν οι βουλευτές Τρικάλων του Σύριζα σε περίπτωση συμφωνίας της κυβέρνησης με τους ¨εταίρους” . Θα ψηφίσουν τα μέτρα που απορρέουν ΦΠΑ , ΕΝΦΙΑ κλπ ή θα εμείνουν στις προεκλογικές και μετεκλογικές αγορεύσεις τους για ενα άλλο μείγμα πολιτικής. Την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές των βουλευτών που “φωνάζουν” , ο Σάκης Παπαδόπουλος , η Παναγιώτα Δριτσέλη και ο Χρήστος Σιμορέλης δεν έχουν εκφραστεί σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι. Ούτε και ο Κ. Σκρέκας ο οποίος ψήφιζε τα προηγούμενα μνημόνια έχει καταθέσει την άποψη του . Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από τους υπουργούς Παναγιώτη Λαφαζάνη και Πάνο Σκουρλέτη, που δεν κάνουν – όπως είπαν – χιλιοστό πίσω από τις «κόκκινες γραμμές», το Μέγαρο Μαξίμου «βλέπει» τους εξής πιθανούς «αντάρτες:

Ευαγγελία Αμανατίδου ,Ιωάννα Γαϊτάνη , Ελένη Ψαρρέα , Δημήτρη Κοδέλα , Βασίλης Χατζηλάμπρου
Μαρία Τριανταφύλλου, που έχουν έντονες διαφωνίες.

Ο κ. Νίκος Μανιός επίσης δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει μία συμφωνία που θα σημαίνει υποχώρηση από βασικές προεκλογικές εξαγγελίες.

Επίσης, υπάρχουν βουλευτές όπως η κα Ραχήλ Μακρή και ο κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα συμπεριφερθούν την κρίσιμη στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης