"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Αν Φώφη-Σταύρος κρατήσουν τα μαγαζάκια τους, τι θα εκλέξουν οι πολίτες; Επίτιμο Πρόεδρο Κεντροαριστεράς;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπορεί κανείς να σταθεί σε διάφορες στιγμές του χθεσινού debate της ΕΡΤ για την Κεντροαριστερά αλλά καλώς ή κακώς η μεγάλη στιγμή είναι μια:η ερώτηση  του Νίκου Ανδρουλάκη σε Φώφη και Σταύρο, η οποία αποκάλυψε την μεταξύ τους ανίερη συμφωνία για τη μη ενοποίηση των δυο κοινοβουλευτικών ομάδων.

Δεν υπάρχει κανένας χώρος για βαθυστόχαστες αναλύσεις, τα πάντα είναι όπως φαίνονται. Εδώ και τόσο καιρό οι υποστηρικτές της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη ρωτάνε τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Καμίνη ποιον θα ορίσουν επικεφαλής της ενιαίας Κ.Ο αν εκλεγούν και ξαφνικά χθες μάθαμε ότι οι δυο Κ.Ο θα μείνουν όπως έχουν. Μάλλον μοιάζουμε ηλίθιοι, δεν εξηγείται αλλιώς.

Πρόκειται για μια βόμβα στα θεμέλια αυτού που πάει να χτιστεί, μια ακόμα απόδειξη ότι τα μικρά και μεγάλα «εγώ» δεν αφήνουν τον προοδευτικό χώρο να αναπνεύσει. Γιατί ένας απλός πολίτης να σηκωθεί να πάει να ψηφίσει; Για να εκλέξει…επίτιμο πρόεδρο Κεντροαριστεράς; Με νικητή Ανδρουλάκη ή Καμίνη και εθνικές εκλογές το 2019, το δήθεν ενιαίο κόμμα θα έχει τρεις αρχηγούς για δυο χρόνια; Και θα φταίει ο κόσμος αν γελάει μαζί μας;

Τόση γλύκα έχει πια να κρατάς το μαγαζάκι σου;

 

parapolitiki.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης