"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

ΑΟΤ άλωσε και την έδρα της Καρδίτσας με 0-2

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala – Έχει ξαναγραφτεί και χρήζει επαναλήψεως …όσο το σερί το Β Γύρου θα  μεγαλώνει, τόσο θα ανατρέχουμε στα λάθη και στις τραγικές απώλειες του Α Γύρου…

Αυτές τις απώλειες κι αυτά τα λάθη  πληρώνει ακόμα και σήμερα η ομάδα η οποία όμως  κάνει πορεία πρωταθλητισμού  το τελευταίο δίμηνο και  πέρασε με… βηματισμό  παρελάσεως από την Καρδίτσα κερδίζοντας την Αναγέννηση 0-2

«Σημαιοφόρος»  του ΑΟΤ στον…περίπατο της Μεγάλης  Τετάρτης ήταν ο Νίκος Κουσκουνάς . Ο  πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος σημείωσε και τα δύο γκολ στο ντέρμπι παραμένει στην κορυφή του σχετικού πίνακα με 17 τέρματα, οδηγώντας τον ΑΟΤ στην δέκατη σερί νίκη  και ένατη εντός αγωνιστικών χώρων. Από την άλλη, η ομάδα της Καρδίτσας Ο κουσκουνάς χτύπησε για πρωτη φορά στο 19’ με πλασέ το 0-1 έπειτα από κόρνερ του Γκόλια και πρώτη κεφαλιά του Γιαννιτσάνη. Στη συνέχεια πριν κλείσει το ημίχρονο τα τέρματα για την ομάδα του με κεφαλιά στο 38’ (0-2)  …στέλνοντας τους οπαδόυς της Αναγέννησης  πολύ νωρίς στο σπίτι! Οσοι πάντως έμειναν για το β ημίχρονο δεν είδαν σπουδαία πράγματα και στο τέλος αποδοκίαμσαν την ομάδα τους ενώ οι καυνέρυθροι πανηγύρισαν μτη δέκατη συνεχόμενη νίκη και με 52 βαθμούς παραμένουν στην 5η θέση.

Το σερί η ομάδα το γράφει με τον Περικλή Αμανατίδη, που σημερα ήταν τιμωρημένος και στον πάγκο κάθισε ο συνεργάτης του Σήφης Μυωσίδης.

Εμφανώς καλύτερος ο ΑΟΤ στο πρώτο ημίχρονο, πετυχε δύο γκολ ενώ  θα μπορούσε να είχε τουλάχιστο ένα ακόμα γκολ  και δικαίως διαμαρτύρεται για τη φάση πέναλτι που δεν του δόθηκε σε ανατροπή του Στεφανοβιτς

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά πράγματα…. είχαν μόνο δύο καλές ευκαιρίες στην εστία των Τρικάλων και την πρώτη την «καθάρισε» ο Αποστολίδης, ενώ Στη δεύτερη και πιο σημαντική έσωσε πάνω στη γραμμή ο Λαμπάκης κρατώντας το 0-2. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σωτηριάδης του Συνδέσμου Λασιθίου με βοηθούς τον Κεσίσογλου του Συνδέσμου Πέλλας και τον Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Κοζάνης.

Αναγέννηση Κ. : Πρίφτης, Ζδράβος, Τζάνης (36΄Ντιατά), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα (36΄Ντεμπελέ), Υφαντής (66΄Τσιλούλης), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

Α.Ο. Τρίκαλα : Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (83΄Αρναρέλλης), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (68΄Μπαλμπόα), Γιαννιτσάνης (86΄Σαρακατσάνος).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης