"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Απίστευτες ύβρεις Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ της ΝΔ – Τον απειλούν με μηνύσεις τα στελέχη!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Υβριστικοί διάλογοι, ενδεικτικοί του κλίματος «ενότητας» που επικρατεί στη γαλάζια παράταξη, διεμήφθησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ.

Πρωταγωνιστής ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος κάποια στιγμή «εισέβαλλε» μαινόμενος στην αίθουσα.

Εκεί αναζήτησε τον εκπρόσωπό του Θεόδωρο Αμπατζόγλου από τον οποίο ζήτησε να αποχωρήσει.

Σε αυτό το σημείο εξαπέλυσε υβρεολόγιο κατά του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο και του διευθυντή Κώστα Τσιμάρα, αποκαλώντας τους «αρχ…δια», «μαλ…ες» και «μουν…πανα», καθώς τους θεωρεί υπευθύνους για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία της εκλογής προέδρου.

Από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ, διατυπώθηκε ο ισχυρισμός ότι τα δύο στελέχη του κόμματος «τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλουν».

Απειλούν με μηνύσεις

Αργότερα με δήλωσή του, ο γενικός διευθυντης της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιμάρας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Μετά την αναίτια , υβριστική και πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκα σήμερα το μεσημέρι από τον μεταβατικό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνω ότι δεν θα τον παρακολουθήσω στο επίπεδο που επέλεξε να επιτεθεί εναντίον μου. Δηλώνω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την τιμή και την υπόληψη μου η οποία είναι γνωστή σε όλους στη διάρκεια της σαραντάχρονης διαδρομής μου στη φιλελεύθερη παράταξη. Προφανώς επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης