"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

«Απογειώνεται» το αεροδρόμιο Αγχιάλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις 6 Απριλίου η πρώτη πτήση τσάρτερ από Κύπρο και στις 28 Απριλίου πρεμιέρα της EasyJet 

 

Με θετικούς οιωνούς και πρόβλεψη περαιτέρω αύξησης 20%, περίπου, σε σύγκριση με πέρυσι, ανοίγει στις 6 Απριλίου ο κύκλος πτήσεων της φετινής σεζόν στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, το οποίο αναμένεται να  καταγράψει περισσότερες από 40.000 αφίξεις και αναχωρήσεις. 

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η αύξηση είναι αισθητή, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι καταγράφηκαν περίπου 31.000 αφίξεις και αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο ακολουθεί σταθερή ανοδική πορεία και προσελκύει το ενδιαφέρον αεροπορικών εταιρειών από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το πλάνο της φετινής σεζόν, κάθε Δευτέρα, από 16 Ιουλίου μέχρι 1η Οκτωβρίου, θα υπάρχει πτήση από το Τελ Αβίβ με την TOUS AIRWAYS.

Κάθε Τετάρτη, από 9 Μαΐου μέχρι 10 Οκτωβρίου, θα υπάρχει πτήση από Βρυξέλλες με την TUI BRUSSELS, και επίσης κάθε Τετάρτη από 27 Ιουνίου μέχρι 29 Αυγούστου πτήση από Λονδίνο με την EASYJET.

Κάθε Παρασκευή από 27 Απριλίου μέχρι 5 Οκτωβρίου θα υπάρχει πτήση από Αμστερνταμ με την TRANSAVIA. Επίσης την ίδια μέρα θα υπάρχει πτήση από Λονδίνο από 18 Μαΐου μέχρι 19 Οκτωβρίου με την αεροπορική εταιρεία ENTER AIR.

Παράλληλα κάθε Παρασκευή από 20 Ιουλίου μέχρι 28 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί πτήση από Τελ Αβίβ με την TUS AIRWAYS.

Κάθε Σάββατο θα υπάρχει πτήση από 28 Απριλίου μέχρι 13 Οκτωβρίου, με την TUIBRUSSELSαπό Βρυξέλλες. Η EASYJETαπό Λονδίνο θα πραγματοποιεί πτήσεις από 30 Ιουνίου μέχρι 1η Σεπτεμβρίου κάθε Σάββατο. Την ίδια μέρα, επίσης, θα πραγματοποιεί πτήση η αεροπορική εταιρεία CONDORαπό Μόναχο, από 28 Απριλίου μέχρι 27 Οκτωβρίου, η TRANSAVIAFRANCE από το Παρίσι από 14 Απριλίου μέχρι 29 Σεπτεμβρίου και η AUSTRIANαπό Βιέννη από 16 Ιουνίου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου.

Στο σύνολό τους είναι περισσότερες φέτος οι αεροπορικές εταιρείες σε σύγκριση με πέρυσι, με τις εβδομαδιαίες πτήσεις να ανέρχονται σε 12.

taxydromos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης