"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Αποζημίωση για δυστύχημα που προκάλεσε σκύλος από το Εφετείο Λάρισας – 58.000 ευρώ θα πληρώσει ο δήμος Βόλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αποζημίωση ύψους 58.000 ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Εφετείο Λάρισας να πληρώσει ο δήμος Βόλου στην οικογένεια 35χρονης Βολιώτισσας, η οποία χάθηκε εντελώς απροσδόκητα από τη ζωή το 2005 σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ιωνία που προκλήθηκε επειδή στο δρόμο πετάχτηκε ένα αδέσποτο ζώο. Σύμφωνα με την αυτοψία της Τροχαίας Βόλου το δυστύχημα είχε συμβεί στις 13 Οκτωβρίου του 2005.

Στις 18.35 το απόγευμα εκείνης της τραγικής μέρας που άφησε ορφανά από μητέρα τέσσερα ανήλικα τότε παιδιά η άτυχη γυναίκα ενώ επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα αιφνιδιάστηκε από την ξαφνική παρουσία στο οδόστρωμα ενός μεγαλοσώμου αδέσποτου σκύλου με αποτέλεσμα μοιραίο. Μη μπορώντας να αντιδράσει η γυναίκα έπεσε με το δίκυκλό της πάνω στο ζώο και η μοτοσικλέτα της ανατράπηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα. Η οδηγός υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αν και φορούσε το προστατευτικό της κράνος, ενώ το ζώο βρέθηκε νεκρό επί του αντίθετου πεζοδρομίου.

Η αγωγή συζητήθηκε στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας στις 8 Μαΐου 2018 με τη διαδικασία των διοικητικών διαφορών ουσίας. To Διοικητικό Εφετείο Λάρισας με τη με αριθμό 26/2019 απόφασή του επιδίκασε αμετάκλητα αποζημίωση σε βάρος του δήμου Βόλου ύψους 58.000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης