"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Αποκαθίστανται οι ζημιές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκτεταμένες καταστροφές υπέστη το επαρχιακό οδικό δίκτυο Καλαμπάκας  στο ύψος Αμπέλια-Χρυσομηλιά,   μετά τις δυνατές βροχοπτώσεις, τους παγετούς και τις έντονες χιονοπτώσειςτων προηγούμενων μηνών, δυσχεραίνοντας τη διέλευση των οχημάτων.
Ο  Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ.  Χρήστος Μιχαλάκης,  μετά από επιτόπια αυτοψία και έχοντας ιδία αντίληψη για την έκταση των ζημιών, ζήτησε την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.
Ειδικά συνεργεία προχωρούν στην αποκατάσταση του οδοστρώματος και στην κατασκευή τεχνικών για την προστασία του. Πιο συγκεκριμένα, κατασκευάζεται σωληνωτός οχετός καιdrainage (κατασκευή  στραγγιστηρίων) σε επιλεγμένες θέσεις,  ώστε να διασφαλιστεί η απορροή των υδάτων. Επιπλέον πραγματοποιείται καθαρισμός από φερτά υλικά της χωμάτινης τάφρου και  εμβάθυνση αυτής, για την εξασφάλιση της απαιτούμενης αποστράγγισης.
Επιβλέποντας τις εργασίες, ο   Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε: «Αποτελεί προτεραιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού η επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και η μεταφορά των πολιτών και των εμπορευμάτων με ασφάλεια. Φροντίζουμε για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, που δημιουργούνται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο οδικό δίκτυο, ώστε  οι πολίτες να μετακινούνται με ασφάλεια και να συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους απρόσκοπτα σε όλο το εύρος του νομού Τρικάλων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης