"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Δήμος Φαρκαδόνας για τέταρτη συνεχή χρόνια διοργανώνει το μεγαλύτερο καρναβάλι του νομού Τρικάλων την Κυριακή των αποκριών 10 και τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 στη Φαρκαδόνα για το εορτασμό του τέλους του τριωδίου και την αρχή της σαρακοστής.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Φαρκαδόνας


Την Κυριακή το πρωί στη πλατεία της Φαρκαδόνας στις 11.30 π.μ. παράσταση μάγου – ταχυδακτυλουργού, ενώ κλόουν θα διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους από τις 11.30π.μ. και για δυο ολόκληρες ώρες στη πλατεία θα υπάρχει ζωγραφική προσώπου και μεγαλόστολη/μασκότ για φωτογραφίες.
Την καθαρή Δευτέρα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα θα οργανωθούν εκδηλώσεις με παραδοσιακή φασολάδα και νηστήσιμα γιορτάζοντας τα κούλουμα καθώς και καρναβαλικές εκδηλώσεις από τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.
Την καθαρή Δευτέρα στη πλατεία της Φαρκαδόνας από τις 11:00 το πρωί και μετά θα προσφέρεται παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα και κρασί υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.
Το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας στις 2:30 μ.μ. στη πλατεία της Φαρκαδόνας θα γίνει η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων του δήμου και των πολιτιστικών του συλλόγων.
“Είτε συμμετέχετε σαν «θεατές» είτε σαν «καρναβαλιστές» εμείς σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί στιγμές κεφιού και χαράς”, καταλήγει σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης