"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Απορίες της κ. Σούλας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σούλα Μερεντίτη : Έχω μιά απορία και την απευθύνω,ως ερώτηση ,στην κ.Περιστέρα Τσιπρα.Το ότι έγινε καθηγήτρια του Μετσόβιου Πολυτεχνείου ,από καθηγήτρια σχολείου,χωρίς κανένα προσόν και καμία νόμιμη διαδικασία,παρά μόνον τις γνωστές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του συζύγου της ,το βρίσκει αυτονόητο μέσα στην αλαζονεία ,την καθεστωτική αντίληψη που έχει η κ Περιστέρα,και κυρίως την έπαρση που την έχει κυριεύσει προ πολλού .Όταν όμως θα μπει να διδάξει ,……όταν και εάν,….στους φοιτητές του Πολυτεχνείου ,δεν θα ντρέπεται;Πώς θα τους κοιτάζει στα μάτια; Έχει και η ξεδιαντροπιά τα όριά της.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σούλα μου στο σπίτι 🏠 του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!
    Εσύ τσιούπραμ με ποια κριτήρια και ποιες ικανότητες έγινες ιδιαίτερα του Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και μετέπειτα Βουλευτίνα;
    Με τις κουμπαριές;
    Τις κουμπάρες θα παίζουμε μια ζωή;

  2. Το αίσθημα κατωτερότητας και ανεπάρκειας εμπεριέχει
    αρνητικά συναισθήματα θλίψης, ανησυχίας, φόβου, θυμού, άγχους, ντροπής, ενοχής, που στην προσπάθεια απεγκλωβισμού το ψυχικά ασθενές άτομο,αποκτά μία σκληρή εγωιστική, και επιθετική στάση,με πάγια έλλειψη ικανοποίησης απο τον εαυτό του ή απο ένα ‘κομάτι’ του εαυτού του, και καλύπτει απόλυτα κάθε πτυχή της ζωής του,κάνοντάς το να θεωρεί φοβερά αδιέξοδη και μονότονη τη ζωή του.
    Για αυτό τα άτομα με κόμπλεξ κατωτερότητας τείνουν να γίνονται ιδιαίτερα επιθετικά προς τους άλλους, αρέσκονται να προκαλούν πόνο, προκειμένου να αισθανθούν καλύτερα.

    Επίσης η αίσθηση ότι μειονεκτούνε τους ”χρησιμεύει” ώστε να λειτουργούν και σαν ερπετά..είτε να κρύβονται στην τρύπα τους, είτε βγαίνοντας να δαγκώνουν ενχύοντας πλουσιοπάροχα το θανατηφόρο δηλητήριό τους προκειμένου να ‘απολάυσουν’ τη στιγμή που το θύμα τους ‘παραδίδεται’… !!
    Τώρα αν η κα Μπαζιάνα, ‘διαπρέπει’..στον ΄τομέα’ της, αυτό πιστεύω οφείλεται στο γεγονός του οτι η χώρα μας ίδρυσε πολλές σχολές εγωκεντρικών και ανικανοποίητων ανθρώπων,χωρίς ήθος, μ’ένα πολιτισμό φιλαυτίας, χωρίς όραμα,χωρίς αύριο, χωρίς μόχθο, παρά μονο με συνθήματα,τσιτάτα,καταλήψεις,απαλλοτριώσεις,και επαιτεία..βλέπε(πενταράκηδες)
    όπως επίσης και πάμπολλα εκκολαπτήρια ερπετών..
    Συνεπώς η ‘λεγάμενη’..απο κάποιο αυγό βγήκε.. δεν είναι παρθενογένεση..δεν φύτρωσε ξαφνικά..!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης