"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας από τον Φ.Ι.ΛΟ.Σ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 π.μ., στην αίθουσα της «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.» (Πλατεία Ρήγα Φεραίου), ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων θα απονείμει και φέτος τα Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας στους δύο πρώτους αποφοίτους Λυκείων του Ν. Τρικάλων που εισήχθησαν με την υψηλότερη βαθμολογία σε αντίστοιχα τμήματα ελληνικών πανεπιστημίων.

Το Αριστείο Φιλολογίας «Χρίστος Θεοδωρίδης» θα απονεμηθεί στον απόφοιτο του Γενικού Λυκείου Πύλης Βινίτσιο Ντούβλη του Αθανασίου και της Ναταλίνας, ο οποίος εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστ. Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 18,77.

Το Αριστείο Ιστορίας «Κων/νος Κούμας» θα απονεμηθεί στην απόφοιτο του 8ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων Δήμητρα Βουτυρέα του Ζήση και της Κωνσταντινιάς, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό 18,27.

Τα Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας περιλαμβάνουν τιμητικό δίπλωμα, καθώς και όλους τους διαθέσιμους τόμους του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά», το οποίο εκδίδει ανελλιπώς από το 1981 ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. Επίσης το καθένα θα συνοδευτεί και με χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ, χορηγίες μελών του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.

Επίσης, το Δ.Σ. του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. αποφάσισε να απονείμει Έπαινο στους: 1) Ευδοκία – Βαρβάρα Μπάκου του Κων/νου και της Σοφίας, απόφοιτη του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστ. Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 18,53, 2) Βασιλική Πρεβέντα του Νικολάου και της Ελισσάβετ, απόφοιτη του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστ. Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 18,45, 3) Σωτηρία Νίκα του Ιωάννη και της Μαρίας, απόφοιτη του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστ. Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 18,20, 4) Μαρίνα Αλεξίου του Λάμπρου και της Κωνσταντινιάς, απόφοιτη του 2ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστ. Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 18,07 και 5) Σοφία Κατσικά του Νικολάου και της Μαρίας, απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με βαθμό 18,03.

Στους ανωτέρω θα δοθούν από δέκα (10) τόμοι του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά» και άλλες εκδόσεις του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης