"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Αρνητικές χαρακτηρίζονται οι εξελίξεις για το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου -Νέες αποχωρήσεις εταιριών απο το αεροδρόμιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αρνητικές χαρακτηρίζονται οι εξελίξεις για το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου σχετικά με την απρόσκοπτη  λειτουργίας του αερολιμένα, καθώς παρελθόν αποτελούν για την ερχόμενη τουριστική περίοδο 2016 δυο πτήσεις τσάρτερ από την Αγγλία της αεροπορικής εταιρείας Small Planet.
Στο θέμα παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ξ Κώστας Λεβέντης που καταλόγισε επικοινωνιακή εκμετάλλευση απο πλευράς τοπικών φορέων όταν θέλουν να επαναφέρουν στην επικαιρότητα το θέμα του αεροδρομίου.
«Κουράζομαι να βλέπω και να παρακολουθώ τον τουρισμό να τον χρησιμοποιούν για επικοινωνία. Συνεχίζουμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια, με μηδενικό αποτέλεσμα. Δεν θα πρέπει να μιλάει κανένας για το αεροδρόμιο, αν δεν έχει να προσθέσει κάτι , να προσφέρει.Είναι η πρώτη φορά που κάνω επιχειρηματικά τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, χωρίς, σχεδόν το αεροδρόμιο της Αγχιάλου.
Το να λέμε ότι θα κάνουμε έναν φορέα και να μην βρίσκονται άτομα να τον στηρίξουν, να μην βρίσκουν επιχειρηματίες, να μην βρίσκουν μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, να μην έχουμε το Επιμελητήριο να στηρίζει έμπρακτα, αλλά απλώς να κάνει και αυτό συσκέψεις επί συσκέψεων, δεν βοηθά».
www.thessaliatv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης