"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Ασφαλτόστρωση και συντήρηση στον οδικό άξονα Λάρισας –Καρδίτσας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ακόμα ένα έργο συντήρησης, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου με στόχο τη διαμόρφωση ασφαλέστερων συνθηκών μετακίνησης των πολιτών  , βρίσκεται σε εξέλιξη στον  άξονα  Επ. Λάρισας –Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι παραπάνω εργασίες εκτελούνται από την εργολαβία «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ Επ.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟ Ι/Κ ΜΕΣΟΡΑΧΗΣ ΕΩΣ ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ», προϋπολογισμού: 1.200.000,00€ €, ενώ το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:

«Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις που χρίζουν παρέμβασης στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια της μετακίνησης των πολιτών και της μεταφοράς εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

Οι εργασίες αφορούν την αποκατάσταση των φθαρμένων ασφαλτικών στρώσεων κυρίως από  Ι/Κ  Μεσοράχης  έως Ι/Κ  Ελευθερών σε συνολικό μήκος  περί τα 2.300μ. Επίσης, με την παρούσα εργολαβία θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης- τσιμεντόστρωση της κεντρικής νησίδας καθώς και αποκατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας ( από τροχαία ατυχήματα ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης