"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Αυτοδιοικητικές Τρικαλινές μπαρούφες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεξιός Ψάλτης : Εντυπωσιασμένος κάποτε ο πρωθυπουργός  Κώστας Καραμανλής από τις  επιδόσεις της προσωπικής του φρουράς ,- που ουδόλως διέφεραν από τις μεθόδους της πάλαι ποτέ χωροφυλακής -,ρώτησε πως είναι δυνατόν νέοι και μορφωμένοι αστυφύλακες να έχουν την ίδια νοοτροπία με τους παλιούς .

Την απάντηση την έδωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια νεαρός αστυνομικός καταγόμενος από την Αργιθέα .

“Μα την εκπαίδευση μας την είχαν αναλάβει παλιοί χωροφύλακες πρόεδρε”.

Με την παραπάνω ιστορία θέλω να καταδείξω ότι και νέοι πολιτικοί σ` αυτό τον τόπο ,είναι δέσμιοι παρωχημένων πρακτικών  και παλαιοκομματικών αντιλήψεων που κληρονόμησαν από τους παλιούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες του νομού μας, που αφού στη θητεία τους φρόντισαν να μας φλομώσουν στο fatsimare και να ανταμείψουν όλους τους συμβούλους τους, με θώκους και αντιμισθίες εξαγοράζοντας έτσι την υπακοή τους .

Έρχονται σήμερα ,μετά από τέσσερα χρόνια ανυπαρξίας, να τάξουν στους ιθαγενείς “λαγούς και πετραχήλια”.

Πομπώδεις εξαγγελίες δεκάδων έργων ,πού το άθροισμα του  προϋπολογισμού τους, κινδυνεύει να ξεπεράσει κι αυτόν της χώρας και πολλά επιφανειακά μερεμέτια .

Στόχος τους η υφαρπαγή της ψήφου του εκλογικού σώματος ,εντυπωσιάζοντας το πρόσκαιρα με οργασμό δράσεων και παρεμβάσεων.

Το 2019 ο ελληνικός λαός και συγκεκριμένα οι Τρικαλινοί ψηφοφόροι ,θα κληθούν στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσει να ξεχωρίσουν την “ήρα από το σιτάρι“.

Τους δημαγωγούς και τους πολιτικάντηδες από τους πραγματικά σύγχρονους πολιτικούς ουσίας και δημιουργίας .

Καλά μυαλά λοιπόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης