"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Αυτός είναι ο 61χρονος πρώην αστυνομικός από τα Φάρσαλα που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 61χρονου συνταξιούχου αστυνομικού που συνελήφθη στις 8 Δεκεμβρίου 2017 στη Λάρισα για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα κακουργηματική δίωξη.

Πρόκειται για τον ΤΣΙΑΜΠΑ Σπυρίδωνα του Αλεξάνδρου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε την 24-04-1957 στα Φάρσαλα.

Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας για τo αδίκημα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, υπό τη διακεκριμένη μορφή, ήτοι της κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τέλεσης και της παραγωγής του υλικού με εκμετάλλευση της ανάγκης των ανηλίκων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του παραπάνω ατόμου, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης