"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Αφησαν τα τουφέκια και πέρασαν από το Δήμαρχο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ζητήματα που αφορούν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού του Δήμου Τρικκαίων, αλλά και όλης της χώρας, τους κυνηγούς, εξετάστηκαν σε χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων και αντιπροσωπείας του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων.
Με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Χρήστο Ρουσιαμάνη, οι κυνηγοί έθεσαν σοβαρά θέματα, που άπτονται της ουσιαστικής ενασχόλησής τους με το συγκεκριμένο άθλημα.
Συγκεκριμένα, ευρέως συζητήθηκε το ζήτημα της δημιουργίας ελεγχόμενης κυνηγητικής περιοχής. Ένα θέμα αρκετά σοβαρό, που η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει με τη δέουσα προσοχή, καθώς αφορά σε ένα μεγάλο τμήμα Ελλήνων κυνηγών που προτιμούν την περιοχή μας. Αποτέλεσμα, δε, μιας τέτοιας κίνησης, θα είναι η αύξηση του εποχικού τουριστικού ρεύματος των κυνηγών, προς όφελος επαγγελματιών της περιοχής μας.
Ενα ακόμη σημαντικό ζήτημα, ήταν αυτό του εθελοντισμού. Με τη δημόσια πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων, οι τρικαλινοί κυνηγοί έδειξαν άμεσα το ενδιαφέρον τους. Στη δε συνάντηση με τον κ. Παπαστεργίου, δήλωσαν έτοιμοι να εργαστούν εθελοντικά και να προχωρήσουν στη φύτευση δέντρων ή στην τοποθέτηση παγκακίων σε διάφορα σημεία, κυρίως σε αυτά από τα οποία διέρχονται οι κυνηγοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης