"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Αφησε σημείωμα κατά του ΙΚΑ και βούτηξε στο κενό με το γιο της

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συγκλονίζουν τα στοιχεία από τη διπλή αυτοκτονία μάνας και γιου που έπεσαν από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες στην πόλη της Χαλκίδας με τη διπλή αυτοκτονία μίας 63χρονης μητέρας και του 27χρονου γιου της που βούτηξαν στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο…

Τα νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας είναι οικονομικοί. Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο Γολθοθάς της 63χρονης ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 όταν η επιτροπή του ΙΚΑ εξέτασε την περίπτωσή της και έκοψε την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε για λόγους υγείας.

Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δικαστικά να την ανακτήσει, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση που την οδήγησε στην απελπισία.

Μαζί με τον 27χρονο Χρήστο, διέμεναν στην οδό Σαμαρτζή, όπου αδυνατούσαν να πληρώσουν το νοίκι του σπιτιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα μετά την οικογενειακή τραγωδία, οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι και βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα της 63χρονης που προανήγγειλε την αυτοκτονία, εξαπολύοντας… μύδρους εναντίον του ΙΚΑ και της δικαιοσύνης.

Το χρονικό της τραγωδίας
Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις 9 το πρωί της Τετάρτης (25-02-2015) στην οδό Σαμαρτζή 29, στο κέντρο της Χαλκίδας. Η 63χρονη μητέρα και ο 27χρονος γιος της πήδηξαν από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου που διέμεναν, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν δραματικές.

Παραμένει άγνωστο ποιος από τους δύο έπεσε πρώτος, ωστόσο εικάζεται ότι η μητέρα βούτηξε πρώτη στο κενό, ενώ με διαφορά ενός λεπτού ακολούθησε το νεαρό παλικάρι.
Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν η μητέρα να σκοτωθεί επί τόπου ενώ ο γιος της να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Νεκροί είναι η Κατερίνα Αμπελιώτη και ο Αναστάσιος-Μάριος Μερσίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης