"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Βεβήλωσαν τον τάφο της 3χρονης Ραφαέλας στα Τρίκαλα!(Βίντεο)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για δεύτερη φορά η Αντιγόνη Γάτου, η μητέρα της μικρής Ραφαέλας, η οποία είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τον αγώνα που έδωσε για να κρατήσει την κόρη της στη ζωή, έζησε την ταφή του παιδιού της και αυτό γιατί κάποιοι ασυνείδητοι βεβήλωσαν τον τάφο της στα Τρίκαλα. 
«Θέλω όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να μου το πει ανώνυμα. Να μου αφήσει ένα ανώνυμο σημείωμα κάτω από την πόρτα μου. Αν βρω ποιος το έκανε θα του πιω το αίμα με το καλαμάκι, το ορκίζομαι. Δεν υπάρχουν νόμοι, αν τον βρω θα μπω φυλακή», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Ραφαέλας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Όπως είπε για δεύτερη φορά έζησε την ταφή του παιδιού της και τόνισε πως οι βέβηλοι είχαν στόχο να πλήξουν εκείνη και τον σύζυγό της, καθώς κανένα άλλο μνήμα δεν είχε υποστεί ζημιές, παρά μόνο της κορούλας της. 
«Κάποιος έριξε κλωτσιά στην καρδιά του παιδιού μου. Ήταν σκόπιμο. Δεν μπορεί από τον αέρα να γκρεμίστηκε η μαρμάρινη καρδιά, η οποία στηριζόταν και με σιδερένιο στήριγμα. Μόνο το μνήμα του παιδιού μου καταστράφηκε, κανένα άλλο. Δεν είμαστε άνθρωποι είμαστε τέρατα», είπε. 
Πρόσθεσε ακόμα ότι αυτός που το έκανε ήθελε να κάνει κακό σε εκείνη γιατί μόνο έτσι μπορεί να την «χτυπήσει». Η ίδια δε θέλησε να στοχοποιήσει κάποιον και τόνισε ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τόσο εκείνη, όσο και τον σύζυγό της και τους στηρίζει ακόμα και στο νέο της επαγγελματικό βήμα.
Άλλωστε δεν έχουν τέλος τα «χτυπήματα» της μοίρας στην Αντιγόνη. Μετά το σφοδρό τροχαίο, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά το μονάκριβο κοριτσάκι της, μετά από τον Γολγοθά που ανέβηκε επί τρία χρόνια για να μπορέσει να το σώσει και τελικά τον θάνατό του, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και ο σύζυγός της και τώρα πρέπει να υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο. 
Το πιο βαρύ από όλα όμως είναι ότι η Αντιγόνη συνεχίζει να κουβαλά το βάρος των ενοχών για τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού της, καθώς εκείνη ήταν που οδηγούσε, ενώ το παιδί δεν ήταν δεμένο στο καρεκλάκι του, αλλά το κρατούσε η νονά του στην αγκαλιά της. 
Τώρα, μαζί με τον σύζυγό της προσπαθεί να προχωρήσει μπροστά, κρατώντας πάντα στην καρδιά της ζωντανή της Ραφαέλα. Όνειρό της να καταφέρει να κάνει ένα παιδάκι, κάτι που δεν έχει γίνει έως τώρα, ενώ όπως λέει δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμα και να υιοθετήσει ένα.

Δείτε το βίντεο:

star.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης